I heart mäntypaneeli


No en nyt ihan rakasta, mutta enpäs vihaakaan! Talomme "mäntyisyys" pelotti aika monet muut ostajaehdokkaat pois. Kuulemma liikaa maalattavaa. Ummarran! Olisin itsekin sanonut noin vielä vuosi, kaksi takaperin. Ja kyllä mua vähän etukäteen hirvitti, kuinka ahdistava mökkifiilis tästä kaikesta männystä tuleekaan.
Vaan turhaan pelkäsin! Kyllähän tämän kanssa voi elää. Se on lämmin ja kotoisa, ihan erilainen kuin meidän vanha, valkoinen ja vähän kliinisen moderni koti.

Mutta silti, talvi tulee ja pimeys, ja talvella kyllä kutsutaan maalariporukka tänne kiipeilemään ja valkaisemaan kaiken kattoa myöten.
Ja sitä keittiöremonttia odotellessa, huoh....


8 kommenttia

 1. Mökkihän se männystä väistämättä tulee mieleen. Muttei pahalla. Pari kesää on tullu maalattua mökillä mäntypaneeliseiniä. Kummasti tila avartui ja neliöt lisäänty kun seinät sai valkosta maalia. Vielä on katto ja lattia, mutta ne saa luvan olla. Mäntyseinästä ei muuten meinaa erottaa hyttysiä ;)

  VastaaPoista
 2. No mutta oi mikä korkea huone ja nuo välipalkit! Rakastan minäkin, ja eihän sitä tarvitse ihan joka seinää kuitenkaan maalata. Vaikka ehkä yksi tai kaksi seinää? :)

  VastaaPoista
 3. Hei, tämä olikin hauska näkökulma mäntypaneeleihin...en ole kovinkaan monen blogista lukenut moista ;) yleensä ne mäntypaneelit saa aika kovaa vauhtia sitä valkoista maalia pintaansa...itsekin olen sitä homaan jonnin verran tehnyt.

  VastaaPoista
 4. Heijjoo, eihän tuo ole paha ollenkaan! Vallan hauska :) Ja ihanat nuo parrut!

  VastaaPoista
 5. Eieieieie, jättäkää se noin....

  VastaaPoista
 6. Näissä kuvissa mänty näyttää kyllä tosi hyvältä!

  -piia

  VastaaPoista
 7. Voi miten kiva blogi! Koukutuin heti!:)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi8/30/2014

  Minä maalaisin nuo seinät valkoisiksi. Tosin sitten ongelma on tuo lattia. Se ei mielestäni sovi lautaseiniin. Lattian tulisi olla silloin ihan yksivärinen, ei ruudullista parkettia. Kumpi on isompi urakka seinät vai lattia?
  / maijalinnea

  VastaaPoista

kiitos jäljestäsi!