kävele-komeroon-huone

Tässäpä pieni palanen puolivalmiista pukeutumishuoneesta. Takaseinälle kasattiin jo vanhaan kotiin hankituista kiskoista ja hyllylevyistä tuollainen kenkähyllykkö/meikkauspöytäsysteemi.
Olen keräillyt valkoisia kenkälaatikoita ja niihin upposivat meidän vanhempien "paremmat" kengät, joita ei siis kovin montaa paria ole. Ehkä se on vaan hyvä asia, sovitaan niin!

Hyllylevy on 30 senttiä syvää, ja se on itseasiassa meikkaustasonakin aivan passeli syvyys. Syvemmässä joutuisi kurkottelemaan esim. ripsarin kanssa tuhratessa, mutta nyt ei tarvitse kun ei vielä ikänäkö vaivaa, heh heh.
Tuossa valossa ei vielä kyllä paljoa meikkailla, ja peilikin on aivan vallan väliaikainen kapistus. Tarkoitus olisi seuraavalla Ikea -reissulla hankkia tuon tilalle simppeli, kehyksetön peili ja sen molemmin puolin jokin tehokas valonlähde. Sitten ois hyvä nassua maalata.

Valoista puheenollen, katto on vielä alkuperäisessä kuosissaan, koristeltuna valkoisilla maaliroiskeilla. Listoittaakaan ei kannattanut, koska tähän tilaan halutaan valkoinen, levytetty katto jotta saadaan upotetut ledit pitkää huonetta valaisemaan.

Tämä muutos ei siis maksanut mitään, koska kaikki löytyi valmiina. Tai no juu, maalit toki maksoi, mutta kalusteisiin ei tarvinnut sijoittaa mitään. Oikealla vilahtava lipastokin oli jo vanhaan kotiin hankittu Ikean Mandal, jonka valkaisin kaapista löytyneellä dc fixillä.
Vasemmalla on sitten iso kaapisto, joka vetää sisäänsä meidän vaatteemme. Tämä jäi talon edellisiltä asukkailta, ja on melkoisen romanttinen viritys peiliovineen kaikkineen, mutta ei se haittaa, minä laitoin ikkunaan pitsiverhot ihan sille kaveriks.

Näyttelen loput huoneesta jahka tämä työtilaosio valmistuu, ihan näillä näppäimillä toivon mukaan!
8 kommenttia

 1. Näyttää kivalta.

  Kirsi

  VastaaPoista
 2. Anonyymi6/10/2014

  Siisti kolo :)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää jo nyt! Innolla odottelen mitä muuta keksitte uuteen kotiinne :)
  (http://muotopuoliblog.blogspot.fi/)

  VastaaPoista
 4. Voi että kuinka ihana! Noi liikuteltavat hyllylevyt on tosi kätsyt, koska muunneltavuutta vaattarissa aina tarvitsee. :)

  VastaaPoista
 5. Näyttää oikein hyvältä!

  VastaaPoista
 6. Onpa upea! Tuonne kun pääsisi vähän peilailemaan. Eikös tuo ole se joka naisen unelma :)

  VastaaPoista
 7. Komeeta on, ei voi muuta sanoa. Kerro nyt kuitenkin et kai teillä on sit sellainen kaaosvaatehuonekin, jossa ei ole ihan samanlainen fengshui... ;)

  ps. Noi sun kuvat on muuten nykyään niin isoksi kasvaneita että eivät ainakaan mun läppärin ruudulle mahdu kokonaisena ellen pienennä tekstiä ihan kärpäsenkakan kokoiseksi. Mut voipi olla it's only me..

  VastaaPoista

kiitos jäljestäsi!