loputkin makuuhuoneesta

Heimoi toverit! Kiirusta pitää hajottamolla, tässä kuitenkin vihdoin loput kuvaset meidän makuuhuoneesta. Ensimmäinen täysin valmis huone koko talossa. Aah. Ja se on maan mainiointa, että tämä valmis huone on se tärkein huone, missä levätään öisin jotta jaksaa painaa taas seuraavan päivän remppahommissa.

Ja se on kiva, että tähän huoneeseen ei tarvinnut ostaa yhtään mitään uutena. Eikun joo, verhokiskot ostettiin Ikeasta, mutta verhot ja huonekalut kaikki oli ennestään. Mustan Pentikin varjostimen nappasin kirppikseltä parilla eurolla.

Mitäs tykkäätte? Minä tykkään että talon ikä ja seitkytluvun henki näkyy meillä myös sisustuksessa. Ei liian modernia, ei liian mustavalkoista eikä liian mummolaakaan. Aika retroa juu, mutta ei kai sitä voi ikinä liikaa ollakaan jos retrotalossa asuu, vai mitä.

Yritänpä aktivoitua taas tällä viikolla blogissa; ainakin yksi asuntomessupostaus tulossa ja rapsaa seuraavista remonttikohteista, joita on tällä hetkellä neljä kesken.
Ja me kun niin vannottiin, että huone kerrallaan.

6 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää! Ja miten iso tuo teidän makkari on! :) Tsemppiä remonttiin, tiedän vähän itsekin mitä se on, kun yksi rivitaloneliö rempattiin lattiasta kattoon :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että kunnioitatte talon henkeä ja se saa vapaasti näkyä. Näyttää harmoniselta, harkitulta ja kauniilta.

  VastaaPoista
 3. Voi tykkään tykkään...todella!

  VastaaPoista
 4. Piti kysymäni edellisessä kommentissa, että mistä olet julisteen löytänyt. Jäi vain lause vähän tyngäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juliste on tilattu Ruotsistä, Fotografiska Museetista. :) Niillä on verkkokauppa, joka toimittaa Suomeen.

   Poista

kiitos jäljestäsi!