siitä tuli sinivihreä


Niin tuli!
Tässä valmistuu meidän makuuhuone. Ensiksi siitä piti tulla valkoisen eteerinen zen-huone, sitten keksittiin vaaleanpunainen sävy, jollaista etsittiin varmaan kaksi viikkoa. Täydellinen possunpunaisen sävy löytyikin ja minä sitä lähdin rautakaupasta hakemaan, ainoastaan palatakseni tämmöisen värin kanssa. Heh. Siippa meinasi ihan äityä mököttämään, se vaaleanpunainenhan oli alunperin hänen ideansa (uskokaa tai älkää) ja tämä nyt ei liippaa semmoista läheltäkään. En tiedä mikä minuun meni, oliko se jossakin blogissa nähty sinivihreä seinä vaiko naapurin auton väri, mutta tämän minä ostin ja seinään sudin.
Ja kyllä me tykätään tästä, puolisokin jopa pikkuhiljaa, hitaasti lämpeävää sorttia kun on. Täällä saa varmasti makosat unet, veikkaan ma.

Vielä on listoja ja huonekaluja vaille tämä, sitten laitankin ennen- ja jälkeen-kuvia tuutin täydeltä!

PS: Jokakesäinen Tampereen vierailumme starttaa lauantaina. Aikaisempina vuosina ollaan oltu siellä juhannuksena ja vain pari päivää, jolloin kaikki kivat mestat on olleet kiinni tai muuten vain tavoittamattomissa. Vinkatkaapa kivoja ostospaikkoja (kirppiksiä myös) ja missä kannattais käydä lastenkin kanssa (Särkänniemi on boikotissa ryöstöhintojen vuoksi).16 kommenttia

 1. Uu komea on seinä! Ja näyttäis olevan kokoakin mukavasti teitin kammarissa!

  VastaaPoista
 2. Siis miljoona kertaa parempi, kuin possunpunainen..kyllä se mieskin leppyy..:)

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa Tampereelle! Särkänniemi on nykyään ihan kohtuullisesti hinnoiteltu, viimekesän ryöstöhinnat on historiaa.
  Kävelehän Aleksis Kiven katua Hämpiltä Laukontorille, siinä on monta kivaa pikkuputiikkia lyhyellä matkalla.

  VastaaPoista
 4. m a h t a v a väri! Upottava. Pakostakin tuolla nukkuu hyvin :)

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtavan värinen seinä! Ehdottomasti parempi kuin vaaleanpunainen :) Tooooooooosi hieno! Iso peukku täältä!

  http://muotopuoliblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Oi toverit, kovasti kiitosta kehuista! ja Riinalle spessukiitokset Tampere-vinkistä! (kai se Hämppi on siis Hämeentie? :D )

  VastaaPoista
 7. Hyvä värivalinta! Suosittelen käymään ainakin Sisustus ID:ssä, Radiokirppiksellä ja Tarina-kirppiksellä. Kaikki kolme sijaitsevat Laukontorin tuntumassa. Laukontorilla kannattaa tietty käydä jätskillä ja mustallamakkaralla. Ja perään Suvilaivan terdellä. ;) Muksaa päivää Tampesterissa.

  VastaaPoista
 8. Pikkukakkosen puistoon ja siitä Vohvelikahvilaan nauttimaan vohveleista.

  VastaaPoista
 9. Vau! Loistava värivalinta, ehdottomasti parempi kuin punainen!! Näyttää tosi uljaalle!!! :)

  VastaaPoista
 10. Onpa hyvä sävy! Pistähän värikoodia niin voisi laittaa korvantaakse... ;)

  -piia

  VastaaPoista
 11. Ihana ihana väri. Tyylikäs ja niiiin rauhallinen... =)

  VastaaPoista
 12. Särkänniemeen nykyään ilmainen aluepääsy. Tallipiha ja sen vieressä (yläpuolella) Näsinpuistossa Tiitiäisen puisto, Pikkukakkosen puisto (Koskipuistossa).Pyynikin uimaranta ja näkötorni munkkeineen, Amurin työläismuseokortteli ja sen kahvila, Vapriikki (mm.eläin-,lelu-,urheilu. yms museot), Hatanpään arboretum... Kauppoihin, kirppareihin ja ravintoloihin tarvis sit eri koodit.. Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
 13. Joo Hämeenkatu on, se pääkatu keskustassa!

  VastaaPoista
 14. Väri on aivan mielettömän upea!

  VastaaPoista

kiitos jäljestäsi!