nukkumanurkka / sleeping corner

Meidän kuopus täytti kesällä viisi vuotta. Kehno nukkuja hää on aina ollut, viiteen vuoteen en muista kovinkaan montaa yötä että oltaisiin miehen kanssa saatu kaksin nukkua sängyssämme. Viimeistään kolmen maissa yöllä on alkanut kuulua paljaiden jalkojen läpsytystä ja tyttö on kiivennyt meidän väliin nukkumaan. Aamuisin on herätty kaikki sitten sievältä ässän mutkalta, mä oon ottanut tavakseni laskeutua alemmaksi sängyssä jolloin tyttö on kietonut koipensa mun kaulan ympärille.

Nyt muuton jälkeen laps on kokonaan kieltäytynyt nukkumasta omassa huoneessaan (yläkerrassa kuulemma kummittelee!) ja unet on nukuttu meidän makuuhuoneen lattialla patjalla. Edistystä sekin, mutta nyt syksyn tullen tuo lattianraja alkoi käydä vähän vilpoisaksi, joten kun ystävä tarjosi minulle vintiltään ruostunutta ja likaista metallihetekkaa, otin sen riemusta kiljuen vastaan.

Ja näin hieno siitä tuli!
Kyllä meinasi usko loppua kesken, ja itseasiassa minä jo luovutinkin. Onneksi tuo puoliso on sinnikkäämpää sorttia ja laulatti hiomakonetta autotallissa monta päivää. Yksi kerros maalia riitti, ja sänky sai näin uuden elämän. Kyllä tulee aina hyvä mieli tällaisista projekteista, tällekin jäi hintaa 17,80 euroa eli maalien verran.


16 kommenttia

 1. Onpa upea! Ihan mielettömän kaunis :)

  VastaaPoista
 2. Ihana! Kattelin tota sänkyä kuolaten jo instasta :D

  VastaaPoista
 3. Wow, kerrassaan mainio sänky! Kyllä kannatti.

  VastaaPoista
 4. Upea kokonaisuus! Kyllä se vaivannäkö kannattaa.

  VastaaPoista
 5. Ihania ystäviä sulla!

  VastaaPoista
 6. Hieno!
  Ja kuulostaapa tutulta tuo teidän yöllinen elämä. Meillä oli aivan samanlaista vielä joitakin kuukausia sitten, kun 5-v. läpsytteli joka yö viereen. Minä sitten vain kerran päätin, että nyt on tehtävä stoppi, kun on tuo toinenkin mahdollisesti_hieman_omaan_unenlaatuun_vaikuttava tyyppi tuloillaan. Ja niin piirrettiin pojalle ruudukko, johon luvattiin tarra jokaisesta omassa sängyssä aamuun saakka nukutusta/pysytystä yöstä. Kymmenen tarran jälkeen sai sitten valita itselleen jonkun huikean palkinnon, joka N:n tapauksessa oli iskän lompakkoa mukavasti keventänyt jättimäinen legopaketti. Mutta oli se vaan sen arvoista! Muutama yö oli aivan kamalaa vääntöä ja itkua ja hammastenkiristelyä, mutta niin vain poika nukkuu nyt rauhallisesti omassa sängyssään. Ja koko perhe kiittää. :) Jos ette vielä oo kokeillu, niin suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo sama taulukko meilläkin oli jo vuosi sitten käytössä, ja se toimi hyvin jonkin aikaa, kunnes tyttö lakkasi välittämästä palkinnoista/kannustimista...:/ pitäisi kokeilla taas uudestaan, nyt vaan lepsuillaan kun on vasta muutettu ja seli seli....

   Poista
 7. Anonyymi9/07/2014

  Aivan huippu hieno :)! Jospa tuossa unet nyt maittas.

  VastaaPoista
 8. Onpa söpö sänky! Arvaas mitä! Kuutio on VIHDOIN ruvennut nukkumaan pääosin hyvin ja omassa sängyssä. Käytössä oli viikon mittainen lahjontapainotteinen Bart Simpson -unikoulu, ihan uusinta uutta. ;) Veikkaan että isoin juttu oli varmaankin se, että poika ilmeisesti vaan tajusi että yhtäjaksoinen nukkuminen omassa sängyssä onkin ihan jeesjees-juttu. Tsemiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoo, mahtavaa! Mä en tiedä milloin tää meidän tytär hoksaa saman asian, eilen sanoi kummitädilleen aikovansa nukkua omassa sängyssä sitten kun on äitinsä ikäinen. Eli jesh, enää vajaat kolkyt vuotta! :P

   Poista
 9. Oii tuo on kyllä hieno!!

  VastaaPoista
 10. Ihana sänky ja mahtavat nuo värit!

  VastaaPoista

kiitos jäljestäsi!