blogiloma takana

Hei vaan sisaret, toverit! Virkavapaa on päättynyt ja sehän täytti aivan mainiosti tehtävänsä. Eli lepuutettu on bloggaajan hermoja ja muitakin jäseniä ja nyt jaksaa taas aivan uudella tarmolla.

Pikaiset kuulumisoksennukset: kotosalla vauhti on pysynyt ennallaan, kaikennäköistä on taas tehty ja saatu remontteja eteenpäin. Eteishallissa on valkoiset seinät, leffahuone on rakentunut puolivalmiiksi (jos en ole puhunut aiemmin leffahuoneesta niin älkää ihmetelkö - sellainen ei ollut suunnitelmissakaan vaan se tehtiin vähän vahingossa), on rakennettu ruokapöytä, tehty disainlöytöjä ja entisöity niitä. Maalailtu kynsiä pihlajanmarjojen värisiksi ja taivasteltu syksyisten pihatöiden määrää. Syksy totisesti yllätti nämä omakotitaloasujat.

Mutta mikä parasta; ensi viikolla aloitetaan v i h d o i n olohuoneen seinien levytys ja valkoiseksi maalaus.

Minäpä palailen näihin pian yksityiskohtaisemmin, hihkaiskaa hep jos siellä vielä ootte!24 kommenttia

 1. No hep vaan! Kiva että oot taas täällä. :) Ja nyt siis on päätös tehty, levyä seinään? Siitä tuloo hiano!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, toistaiseksi kyllä on päätetty levyjen puolesta - pitäisi vaan äkkiä päästä tekemään ennenkuin mieli taas muuttuu!

   Poista
 2. Täällä ollaan, kiva kun virkavapaus päättyi😊.

  VastaaPoista
 3. Heppistä kukkuu! Mukava, ku taas kirjottelet.

  VastaaPoista
 4. Mä olenkin sua jo ikävöinyt! Ja toi PÖYTÄ!!! täydellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jutta! Me tykätään pöydästä ihan älyttömästi. :)

   Poista
 5. hep! just kävin kurkkimassakin et mitähän tänne kuuluu :)

  VastaaPoista
 6. Hep! Meillä on edessä uuden pöydän kannen teko ja isäntä ei ole minun selostuksesta ymmärtänyt että minkälainen. No nyt löytyi kuva selventämään, kiitosta vaan, hienolta näyttää :)

  VastaaPoista
 7. Hei :) Kiva! Odotellaan niitä yksityiskohta-kuvia innolla. Ei se mitään jos ei joka syksy ehdi syystöitä.. nehän voi aina tehdä sit keväällä..? Pääasia että on remppakivaa :))
  Joo syksy yllätti meidätkin tänä vuonna, kasvimaalta on rikkaruohot vielä kitkemättä (ei nyt voi kun maa on jäässä) ja kääntämättä. Lehdet haravoimatta. Ja remppa tekemättä :) Samassa liemessä ollaan.
  t
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijai, kohtalotoveri! Me räpäistiin tänä viikonloppuna kahdeksan tunnin haravointiurakka vain todetaksemme tänä aamuna että pihan iso havupuu päätti vasta nyt pudottaa kaikki neulasensa alas. Kele! :D

   Poista
 8. Hep! Kivaa kun oot taas täällä. :)

  VastaaPoista
 9. Kärppän paikalla! Kiva juttu että akut on nyt ladattuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, toivottavasti inspis pysyy!

   Poista
 10. Moro taas! Kivalta näyttää teidän pöytä, mulla on ollut suunnitelmissa jotain vähän saman henkistä uuteen taloon aikanaan, kun tarvitaan sinne iso pöytä. Pihinä meinasin että tehään ite :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iliman muuta kannattaa tehdä ite! Lankkuihin meni 60 euroa rahaa, ja on se ihan eri fiilis kun jokin näin päivittäinen käyttötavara on ihan itse tehty. :)

   Poista
 11. Hiiop! Mukana edelleen etsimässä yhtä sun toista ideaa omaan kotiin :)

  VastaaPoista
 12. Hei.

  Pöytä vaikuttaa lupaavalta.

  VastaaPoista

kiitos jäljestäsi!