ei panniikkia!


Voi että! Tiiättekö sen tunteen, joka on vähän niinkuin paniikki, mutta ei sellainen paniikki että paniikissa tekisi oikein kovasti hommia paniikin poistamiseksi, vaan sen sijaan seisoo lamaantuneena paikallaan ja vaan tuijottaa tyhmänä eteensä kun ei tiedä mistä aloittaa?
No mulla on just nyt semmoinen lamaantunut tuijotus -hetki tässä näin.

En ihan tarkkaan tiiä, mitä aattelin kun aattelin järjestää olohuoneen remontin ja esikoisen kymppisynttärit (koko suvulle!) samalle viikolle. En tainnut aatella, siihen tulokseen oon tullut.
Nyt meillä on keskiviikkona tilanne tämä ja seuraavan kahden päivän aikana meidän pitäisi hioa seinät, maalata seinät, maalata madallettu katto kahteen kertaan, siivota parisataa neliötä taloa ja pyyhkiä kaikilta pinnoilta kaikki se pöly mitä tästä remontista syntyy, leipoa kaksi kakkua ja pari piirakkaa ja koristella Halloween -synttärit.

Ei kele.


20 kommenttia

 1. Eipä käy katteeks, ei! Eikä tähän ole juuri sanottavaa. Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei varmasti :D oma mokahan tämä, kiitos tsempeistä :)

   Poista
 2. Hih ihanaa. Meillä reilu 5 vuotta sitten oli muutto ja rippijuhlat seuraavana viikonloppuna uudessa kodissa. Hmmm... Vieraita tuli noin 50 ja tein suurimman osan itse. Otin viikon loman töistä. Perjantaista tiistaihin muutettiin ja järkkäiltiin jonka jälkeen aloin leipomaan ja sunnuntaina sitä juhlittiin. Juhlat osui ihan nappiin ja kukaan ei uskonut että viikko aiemmin muutettiin. ♥ Tsemppiä ja kovaa tahtoa tarvitsette.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua :D hyvinhän se sitten meni, ehkä mekin pystytään!

   Poista
 3. Huh. Huhhuh. Tsemppiä! :-D

  VastaaPoista
 4. Oi että!! Mä niin tiedän ton tunteeen!! Meillä on myös saunaremppa parhaillaan käynnissä ja meinasin pileet järjestää perjantaina. kyllä siirty pileet kaupungin kuppilan puolelle tällä kertaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ou nou :DD siellä siis toinen samanlainen - harmi kun mä en pysty siirtämään näitä pippaloita kuppilaan! :D

   Poista
 5. Apua. Kuulostaa lattealta, mutta jaksamista ja ehtimistä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilja! Kyl tää tästä.

   Poista
 6. Tiedän tunteen...mulle on sattunu monta kertaa samanlainen tilanne...miks sitä ei voi aloittaa vähän aikaisemmin, mut minä ainakin olen HIRVEEN tehokas pikku stresissä...

  TSEMPPIÄ SULLE♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, niin minäkin. :P Kiitos!

   Poista
 7. Hupsista! Tiedän tarkalleen tunteen, muutaman kerran itsekin järjestänyt meidät samaan tilanteeseen... kerran tehtiin remppaa 22h putkeen deadlinen kaatuessa päälle, mutta toivon ettette joudu samaan tilanteeseen! Teette niin paljon kuin ehditte ja älä jätä kakkujen tekoa juhlia edeltävään yöhön..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, voi Sanna. :) Ja minä vähän pelkään, että ne kaakut väsätään puoliunessa pe-la yönä, huooooh!

   Poista
 8. Nomutta ei panniikkia: eikös halloweensynttäreille passaa pöly ja pimmeys? Että voi jättää siivouksen vähemmälle ja heittää tunnelmavalaistusta kehiin, eikä kakkujenkaan tarvii kato olla vimpan päälle. Sanot vaan notta pelottavaa tavoteltiin. Ja halloweensynttäreille toisaalta passaa se panniikkikin. :)

  VastaaPoista
 9. Ohi asian kyselen uteliaana, että meinasitko tehdä pattereille jotain? Ovat aika makeet eli voisivat erottuakin!

  VastaaPoista
 10. Remppajuhlat, kaikille suti käteen? :)
  Kyllä se siitä, ei kaiken tartte olla valmista.

  VastaaPoista
 11. No niin, nyt mun muutama pakkelia kaipaava reikä seinässä ja seinän maalaus tuntuu kärpäsenkakalta valtameressä. Kiitos siitä Heidi ;) Tsemppiä!

  VastaaPoista

kiitos jäljestäsi!