pala aulaa

Taulukollaasia olen rakennellut eteisaulaan varmaankin jo kuukauden päivät. Se muuttuu vieläkin päivittäin. Pitäisi antaa sen jo olla, ja siirtyä muihin seiniin jo. Mutta niiden kanssa on tenkkapoo meneillään ja muihin huoneisiin en uskalla suoda just nyt aatostakaan, sen verran remppastressit kivistää.
Ehkä minä paneudun seuraavaksi tuon vanhan tuolin kimppuun - tahtoisin löytää jostain konjakin väristä nahkaa ja päällystää sen sellaisella.

Nämä vanhan talon lastulevyseinät ovat aivan mahottoman epätasaisia! Oli pähkäilyä kerrakseen miten niden kanssa toimittaisiin, kun päiväkausien hiomisen ja pakkeloinnin jälkeen ei tahtonut tulla tarpeeksi miellyttävää tulosta. Lopulta päädyttiin käyttämään struktuurimaalia (Teknoksen Kolibri). Lopputuloksena seinät, joista vierailijat kysyvät mm. "teittekö kännissä" tai "lapsetko teki" ja "milloinkas te hiotte tuon seinän?". Hih hih.

Kyllä se niin on, että tässä talossa yksikin valmis ( ja valkoinen!) seinä on voitto, ja siitä me ollaan ilosia.


psst! kiva kun ootte siellä vielä, toverit! Vastailen kommentteihinne pian.
21 kommenttia

 1. Remointoinnin ja vanhan talon iloja, ai että! Yhtään suoraa seinää ei tästäkään talosta löydy! Mutta hyvältä näyttää aula ja tauluseinä!! Tähän löisin sellasen peukkumerkin, jos se olis mahdollista. :)

  VastaaPoista
 2. Oi kiitosta Sanna, ja tosiaan - vaikka väliin hankaluuksia on niin uuteen en ihan heti vaihtais, tää se vasta on jännää! :P

  VastaaPoista
 3. Vau! Näyttää todella hyvältä. Ja voimia remppa-ahdistukseen <3

  VastaaPoista
 4. Näyttääpä hyvälle ja valoisalle tämä aula. Mietin itsekkin viikonloppuna että tekis mieli laittaa eteinen uuteen uskoon,

  VastaaPoista
 5. Taulukollaasi on onnistunut, kauniita kuvia tilasta... Tykkään!

  VastaaPoista
 6. Komppaan muita: looking good :)

  VastaaPoista
 7. Hei sähän oot bäck, hienoa!!! Kollaasi on nyt ihan täydellinen. Pidä näppis irti siitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijai, mä yritän kovasti! :D

   Poista
 8. Kännissä...... :D haa,tuo täytyy muistaa..." tästä nyt tuli tämmönen,taisin olla kännissä ku maalasin"
  Yritän kavuta takaisin blogikärryille joten selaamaan sun blogia tässä käyn.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, saa vapaasti käyttää! :D

   Poista
 9. Eka visiiti täällä. :) Ihanan taulukollaasin olet tehnyt. Itsellä on sellainen vielä suunnitteilla, joten kaikki ideat on tervetulleita. Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati, ja tervetuloa!

   Poista
 10. Hyvältä näyttää nyt, ja varmaan myös ensi viikolla, vaikka olisikin erinäköinen. Minäkin etsin konjakinväristä nahkaa. Tällä hetkellä olen saanut kuulla vain, että sitä olisi saatavilla vain kokonaisina vuotina ja hinta sellaiselle olisi 400-1000 e. En haluaisi uskoa enkä raaskisi noin paljon siitä maksaa kun en varmaan niin paljoa edes tarvitse. Jos löydät paikan josta sitä saisi pienempänä määränä kerro, tai jos voitaisiin vaikka ostaa isompi palanen yhdessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. herranjestas mitkä hinnat! Kimppatilaus kuulostaa hyvältä idikseltä, ollaanhan kuulolla puolin ja toisin. Minulle riittää metrikin, veikkaan!

   Poista
 11. Hah, meidän makkarinseinästä kommentoi melkein kaikki aina, että milloinkas meinasitte tehdä tämän valmiiksi? Ja kyseessä siis miehen vaivalla levittämä laastiseinä =D

  Tosi hieno taulukollaasi! Mäkin haluaisin, mutta en taulut puuttuu, enkä haluaisi niitä lähteä vartavasten ostamaan, eikä siihen ole aikaakaan. Kai niitä joskus vähitellen eteen tippuu. Toivottavasti. Pitkän ajan projekti.

  VastaaPoista
 12. Ihan mahtavan näköinen voitto onkin! Ihana kollaasi, mahtava lipasto ja hiano tuoli! Khyyyyllä se siitä, kun pikkuhiljaa käytte jokaikisen seinän läpi... ;D T: nim. puolet alakerrasta done. Sitten yläkertaan... hohhoijaa...

  VastaaPoista

kiitos jäljestäsi!