vielä eteisestä / about the hall
Olisko tää nyt melkein valmis sitten? Niin aattelin, kun olen jo pari viikkoa kokenut ettei mitään tarvitse vaihtaa eikä siirtää.
Tuohon lattialle olisi vielä hakusessa punasävyinen persialaismaton tyylinen matto, siihen asti katsellaan tuota sangen rauhatonta Ikean mattoa.
Kattolistat puuttuvat varmaankin vielä pitkään, koska kattoa joudutaan laskemaan muutama sentti alaspäin jotta saadaan pinnassa kulkevat vesiputket piiloon sekä upotettavat spotit asennettua. Samalla päästään eroon tuosta punertavan sävyisestä kattopaneelista, hyi.

Kolmannessa kuvassa vilahtaa nykyiset vaatekaapit. Niiden sisältä löytyy myös talon sähkökeskus ja talon isännän työkalut, joten kaappi on siinä ja pysyy. Suunnitelmana on katonlaskemisoperaation yhteydessä maalata runko valkoiseksi ja korvata nykyiset ovet joko OSB-levyillä tai paksulla koivuvanerilla; vanhoja ovia ei voi jättää koska kattoa laskiessa ylemmät ovet eivät enää aukea. Mietiskelin tuossa sitäkin, osattaisiinko nikkaroida tuohon koivuvanerista ihan liukuovet, mulla on vähän ikävä edellisen kodin kaunista vaneriliukuovea.

Takaseinältä löytyy köyhän naisen Playtype-juliste, eli ronskisti ikean kehyspahville maalattu K-kirjain. Tummat vihreät on nyt niin niin ihania, ja muutenkin tummat ruskean ja punaisen sävyt.//we have almost finished our hall. Few more things has to be done tho; later we are renewing the ceiling, adding lighting and changing the cabinet doors. And I´m searching for the perfect persian rug for the floor! This Ikea`s version is making me restless.8 kommenttia

 1. En kestä miten ihanaa.. Varmaan superkivaa remontoida ja sisustaa! Tai ainakin sitten kun projekti on valmis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kivaa! Ja vaikka välillä harmittaakin, ettei ole varaa heti laittaa kaikkea valmiiksi niin onpahan ainakin aikaa miettiä kunnolla, mitä tarvitsee ja haluaa. :)

   Poista
 2. Se ON siinä! Tosi kiva huone ja DIY-Playtype on mahtava. Pitäisi itsekin vähän maalailla, kun sopivia printtejä ei vaan löydy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks, Vilja! Ei muuta kuin pensselit käteen, halpaa ja nopeaa. :)

   Poista
 3. Ihanalle näyttää, ja on valmista. :) Minä olen kanssa kovin ihastunut vihreään, ja jokseenkin yllättäen myös siniseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Mulla vielä odottaa sininen tuloaan, tosin petroolinsininen seinähän meiltä jo löytyy. ;)

   Poista
 4. Ihan mielettömän upeaa! Katsoin, että tässä on jotain lehtikuvia! No, lehtityypit takuulla ovat kiinnostuneita tästä upeudesta! :)

  VastaaPoista

kiitos jäljestäsi!