jouluvalmisteluja


Hou hou vaan! Ne on nämä jouluvalmistelut vieneet meikäläisen aivan mennessään, entisestä antijoulujuhlijasta on uuden kodin myötä kuoriutunut melkoinen tonttumuija, tai jokin semmoinen. En minä mitään koristuksia ole juuri tehnyt, lahjapaperin jämistä lasten kanssa väsättiin tuo viirinauha, ja joulukukkina toimivat hyasintit törkkäsin viinilaseihin. Meinasi tässä tulla yks ilta tenkkapoo, kun tajusin että kaikki talon kuusi viinilasia toimittavat kukkapurkin virkaa. Nautittiin viinit sitten kahvikupista, hyvää se oli niinkin!

Täällä on jouluhommelit hyvin hanskoissa, lahjat on hoidettu ja ruokien suhteen on aika selvät sävelet. 
Leivinuunissa palaa tulet harva se päivä ja Spotify laulaa tauotta Välikaton Feetun joululevyä.
Mennään sellasella lötköllä villasukkameiningillä vaan.

4 kommenttia

  1. Oi kuinka kaunista!! Tosi seesteistä ja harmonista! Ja nätti on tuo askartelemanne viirinauha... Lötkö villasukkameinki kuulosta just hyvältä ;)

    VastaaPoista
  2. Huh, onpa kaunista joka nurkassa! Nahkasohva pellava(?)tyynyineen on huikean hieno yhdistelmä. Kotoisaa ja kutsuvaa, kuten jouluna kuuluukin olla. Nauttikaa rennosta joulusta!

    VastaaPoista
  3. Hah hah mikä tonttumuija :D Meillä näyttää joulun suhteen hyvin samalta, keittiönpöydällä on hyasintteja ja olohuoneen pöydällä joulutähti, ikkunassa Marimekon kuusiverho. Pojan huone onkin sitten yksi joulumaa kaikkina kimaltelevine köynnöksineen ja palloineen (yök)

    VastaaPoista

kiitos jäljestäsi!