kakstuhattaviistoist









Niin ne joulut sun muut mennä jolokotti ja nyt ollaan alettu taas arki. Täällä pyörii asiat samaan malliin kuin viime vuonnakin, ei siis mitään erikoista täällä. Minä syksyllä lupasin siipalle etten ennen vuoden vaihtumista aloita tahi keksikään minkäänlaisia uusia remontteja, mutta kävipä tuossa pyhien välipäivinä semmoinen juttu että menin pahki poikasen huoneessa repsottavaan tapetinpalaseen, vetäisin siitä ja lopputulemana on nyt se, että poikanen nukkuu yläaulan sohvalla herra ties kuinka monta viikkoa - on meinaan tuo 35 vuotta vanha tapetti semmottiin tiukassa ettei liian pienet farkkulegginssitkään hikisellä iholla koskaan. Niinhän tuo isävainaakin aina ruukasi sanoa, että suunnitella pittää ennenku alkaa hutkimaan; se oppi meni tyttärellä aivan ohitse vaikka muuten oiva yksilö oonki.

Tein monta, monta, monta uudenvuodenlupausta ja yksi niistä oli että alan ahkerammaksi bloggaajaksi. Joten nähdään taas pian, kansalaiset!




10 kommenttia

 1. Mulla on traumoja tiukassa olevasta tapetista ja liian pienistä farkkulegginsseistä - joten i feel juu. Mukavaa alkanutta vuotta kaikesta huolimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, sää tiiät siis! :P Samoin sinulle!

   Poista
 2. Jooh, 35 vuotta vanha tapetti joutaa ehkä jo lähteä ;) Me muuten laitettiin meidän huusholliin juuri tapettiseinä, yksi ainoa koko talossa. Kuvaa ei vielä ole, ennenkuin saadaan listatkin seinään. Mutta täytyy sanoa että tapetilla saa kyllä ilmettä ja vaikka asennettakin!
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 3. Voi tapetti! Meille ei tule koskaan tapettia mihinkään, niin traumaisoivaa makkareiden tapettien kiskominen oli...

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih. Mutta lohdutan sanomalla, että kyllä nämä uudet tapetit lähtevät helpommin irti. :)

   Poista
 4. Hehee, tuttu tyyli mullakin. Montakohan seinää olen tuolla samalla tyylillä uudistanut: "Otan tuosta repsottavasta kohdasta vain pikkaisen, kun en osaa pitää näppejäni erossa" :D Kivat nämä kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D ei sille vaan voi mitään!

   Poista
 5. Uusi lukija ilmoittautuu! Löysin blogisi Styleroomin kautta ja voi että. Onneksi löysin! Tyylisi on täydellisen ihana. Meillä sama homma, ostettiin seiskytluvun unelma-talo ja sitä ollaan rempattu pikkuhiljaa nyt 2 vuotta. Ja tekemistä riittää yhä. Aivan upeaa jälkeä teillä jo tullut! Tsemppiä uuteen vuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, Niina! Tsemppiä teillekin remonttiin!

   Poista

kiitos jäljestäsi!