tuli sohvapöytä / new coffeetable


Kappas vaan, se on uusi sohvapöytä! Tai vanhahan se on. Tämmöinen löytyi pienellä rahalla kierrätyskeskuksesta ja aattelin, että johan olisi passeli koulupöytä yläkertaan lapsosille. Vaan kovin olikin matala tuo pöytälöinen meidän isoille lapsille jo, ja meinasi tulla tenkkapoo että mitäs me nyt sille tehdään. Kekkasin sitten että olohuonehan kaipaa isompaa sohvapöytää, ja vaikka kovin retro onkin tämä, niin vaihtelu virkistää. Suoritimme siis hellävaraisen neljän jalan amputoinnin tälle yksilölle ja madalsimme 40 sentin korkuiseksi - justiinsa hyvä korkeus sohvapöydälle.

Tällä hetkellä suoritan siedätyshoitoa punaiselle, se kun ei ole minun lempivärini koskaan ollut. Eikä siitä taida sellaista tullakaan. Luultavasti siis suuntaan piakkoin dc-fix -ostoksille ja teippaan kannen mustaksi. Ja kas näin sai taas vanha huonekalu uuden elämän.


13 kommenttia

 1. Mainiostipa yhdistyy tuon julisteen kanssa. Onko kansi linoleumia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä on! Ja ihmeen hyvässä kunnossakin ikäisekseen. :)

   Poista
 2. Noita oli aina kerhoissa ainakin meillä :) Eikös nuo oo ihan jotain "merkkituotetta", en nyt kuollaksenikaan muista mitä. Artekia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhoja päiväkoti/kerhopöytiä tosiaan taitavat tuollaiset olla. :) Valmistajaa en tiedä, mutta ei Artekia ainakaan. Olisikohan Asko, Muurame...? Jos joku tietää, saa vinkata!

   Poista
 3. Hei, ihan mahtava! Eikös tämä ole juuri sellainen vanhanajan "kerhopöytä". Itse muistelisin, että meillä oli tälläisiä juuri lapsuusajan kerhotiloissa. dc-fix on muuten kelpokamaa! Pitäisi itsekin käydä muoviostoksilla ja hieman parannella kuopuksen pinnasänkyä. Valkoinen jotenkin näyttää niin tylsältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dc-fix on paras keksintö sitten tukisukkahousujen! :P

   Poista
 4. Mä kyllä lämpenin tälle punaiselle, yllättävän hyvältä näyttää puun kanssa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä odotan vielä sitä kunnollista lämpeämistä, mikä lienee tuossa punaisessa että se jotenkin tulee liikaa iholle....vaikka muuten väreistä pidänkin!

   Poista
 5. No mutta tämä tarhantäti nyt heti bongaa, että eikös vain ole päiväkotikalustoa ollut alunperin? Hieno on! Ja sopii! Mä muutenkin nautin näistä sun kuvista ja esittelyistä, sillä meillä on tuo samainen mosaiikki-lattia ja teillä se näyttää kauniilta ja ihanalta koko sisustuksessa. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ja mosaiikkiparketti on ihan liian aliarvostettua nykyisin, mä veikkaan sille vielä uutta tulemista. ;) Saadaan sitten läpyttää tyytyväisenä käsiämme!

   Poista
 6. Onpa ihana pöytä!
  Ja niin kiva, että värejäkin vielä uskalletaan käyttään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, mulla on taas värikausi menossa! ;)

   Poista
 7. Mie en pystyis moista kotiini ottamaan - tulis liikaa työt mieleen! ;) mutta dc-fixattuna löytyy kyllä varmasti ihan uusi ilme,hauska idea! :)

  VastaaPoista

kiitos jäljestäsi!