uutta makkarissa / new in the bedroom


Se on jännä näiden makuuhuoneiden kanssa, että meillä ainakin, vaikka kuinka sisustaa ja laittaa nätiksi, makuuhuone harvemmin pysyy siistinä ja sisustettuna. Meikäläisellä on paha tapa aina napata makkarista tauluja ja muita sisustusesineitä ja roudailla niitä muihin huoneisiin. Ja sitten ihmetellään kuinka makuuhuone on aina niin karu ja autio.

Viimeisimmän makkaripostauksen ja tämän välillä ehti tuo tumma seinä olla aivan tyhjä. Eilen päätin uskaltaa rei`ittää varjelemaani seinää ja rakentaa siihen pienen taulukollaasin. Ehkä olisi pitänyt naulojen sijasta käyttää superliimaa että taulut myös pysyisivät paikoillaan!

Kolibritaulun tein itse muutama vuosi takaperin. Löysin sen eilen vaatekomeron perukoilta ja vaihdoin uusiin kehyksiin. Alempi taulu syntyi lasten vesivärisuttujen päälle noin minuutissa (ja sen se on näköinenkin, naureskeltiin siipan kanssa). Mutta itse tehty taide on parasta, oli se millaista tahansa - eiksvaan?

Luhdan rahin, vihreän ruukun ja ylimmän taulun nappasin viime viikolla kirppikseltä muutamalla eurolla. Kuviollinen tyynykin syntyi viidenkymmenen sentin kirppispöytäliinasta. Köyhä kiittää!

13 kommenttia

 1. Ihanat värit ja taulut ja tyynyn kuosikin on huippu! Oot kyllä taitava.

  VastaaPoista
 2. Ooh! Onpa nättiä! Ihan harvoin pääsee suomalaisissa blogeissa näin kivan syviin tunnelmiin :) Toi seinän väri on upee, ja ehdottomasti oma taide on paras taide, parhaat sutut vaan kehyksiin, nää ne on ainakin ihan täydellisiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva kuulla! Kiitos. :)

   Poista
 3. Ai että toi tumma seinä näyttää hyvältä ja värimaailma muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo seinä on kyllä huippu tausta ihan kaikelle. Kiitos Joanna!

   Poista
 4. Heti huomasin kauniin tyynyliinan. Hieno löytö ja vanha käsityö päässyt arvoiseensa asemaan! Mukava sisustus, kiinnostavalla tavalla simppeli.

  VastaaPoista
 5. Wau, mikä taiteilja! Katsoin kolibria ensin ja luin tekstin vasta sitten. Mietin, että mistähän löytäisi tuollaisen?
  Oisko sulla muuten suositella täältä päin mitään kirppiksiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos :D Itse kierrän säännöllisesti Top-kirppiksen Toppilassa, Järkikirppiksen sekä Paljekirppiksen. Kaikista löytyy joskus jotain, aina ei. ;) Satunnaisesti tsekkaan myös kierrätyskeskuksen kasarmilla, sieltä huonekalupuolelta löytyy useinkin kaikkee kivaa!

   Poista
 6. Ihania kuvia! Teidän taloprojektia on ilo seurata. Oon myös ihastunut tohon seinän väriin ja haaveilen samanlaisesta jossain tulevaisuuden kodissani.

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Mikä sävy mahtaa olla seinässä? Ihanan dramaattinen mutta rauhallinen yhtä aikaa!

  VastaaPoista

kiitos jäljestäsi!