sininen

Ekaks mä aattelin, että otetaanpa kuvia kun on niin keväinen makkari. No himputti, kovin on talvisen näkönen makkari kun näin kuvista katsoo! Talvihan se on kyllä ulkonakin joten eipä se sitten haittaa. Ollaan sitten vaikka jäämeren rannalla.

Se kevätfiilis tuli tuosta mammani akvarellista, jonka poimin edellämainitun "pilalle menneiden töiden" laatikosta. Pilalla; pah, sanon minä! Mahottoman kaunis merimaisema, ja kylläpä sävyt natsaa meidän makkariin kertakaikkinensa, eiköstä vaan. Kissakin otettiin kuvaan mukaan ihan sävykarttaan sopivana elementtinä.

Nyt viehättää kaikki hiekan ja ruskean ja peiken sävyt. Tuon sinisen lisäks, joka siis viehättää aina vaan. Tulee semmoinen biitsifiilis, tietteks. Seinältä puuttuu vielä olkihattu, jonkamoisen olisin eilen ostanut jos oisin löytänyt, mutta koska en löytänyt, ostin noita rottinkisia seinänaulakoita jotka ovat hirmuisen sulostuttavia nekin. Se uusi Nipprig-mallisto on aika mainio, Haaparannan Ikeaan se oli tullut jo. 

Yllätyksekseni ostin sinikeltaisesta talosta myös pitsisiä lakanoita. Kyllä nyt kelpaa herätä pitsikuviot poskissa aamuisin, vain lokkien kirkuna puuttuu (ja palmupuut ja mansikkadaiquiri ja hiekkaiset biksut ja kärtsännyt dekoltee).


12 kommenttia

 1. Hei Heidi, Heidi hei! Muutin just tuohon ylimpään kuvaan asumaan! Niin on kaunista, ja tunnelmallista! Ja pari huutomerkkiä tähän vielä!! Yks kysymyskin: mitä matskua nuo teitin makkarin verhot on? Niin nätisti kuultelee valo läpi, onko pellavaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Rillamoimoi! Teretulemast! Ja kuule, oikeinpa martta arveli, pellavaa onpi. Ja aivan niitä ikealaisii pellavoit. Niit on molemmissa reunoissa yks kipale ja keskellä on kaksi semmoista ikean halpaa harsoverhohärpätintä vielä. Vallan valoisaa on!

   Poista
 2. Nää sun kuvat on niin kauniita! Kaikki näyttää teillä hyvältä, vaikka sininen ja se peike on tällähetkellä mulla ihan inhokkeja :-D Silti teillä nekin on nättejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, voi kiitosta Lyde! Eipä siitä niin kauaa oo kun meikäläinenkin inhosi sinistä ja peikee oikein syömmein kyllyydestä! :D

   Poista
 3. Oiva biitsitunnelma:). Ja meillekin noita naulakkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti hanna! Ja käyppä hakemassa, niit oli mustiakin ja sitten semmosia kolmoisnaulakkoja, tuli ihan mattopiiska mieleen niistä! :P

   Poista
 4. Höö, jos minä onnistuisin maalaamaan moisen merimaiseman, pitäisin näyttelyn! Että oikein pilalle mennyt. Phah.

  VastaaPoista
 5. On kyllä ihana tunnelma!! Tosi upottavan houkutteleva lakanasetti! Onko nuo rottinkiset naulakot siis ikeasta?? IHANAT!! Kyllä se olkihattu vielä vastaan kävelee kun vaan aurinko pääsee vielä vähän lämmittelemään meille kesää ^_^

  VastaaPoista
 6. Ihana sävy tuossa sinisessä. Jos en asuisi vuokralla niin mullakin olis tuota väriä jossain :) Taulukin on tosi hurmaava, jotkut upeat överi-kultareunaiset kehykset vielä niin olis niiiin makee. :D

  VastaaPoista
 7. Rakastan tuota sinisen sävyä ja vitsit kun nuo Ikean uudet koukut ovat mainiot!

  VastaaPoista
 8. Olkoon talvinen, mutta niin kutsuvan näköinen..:)

  VastaaPoista
 9. On kyllä mieletön KESÄfiilis, sanon minä :D Hiekan sävyt, meren loiske. Ah - ollapa jo kesä. Pidän noista Ikean (?) uusista rottinkinaulakoista ja oikeastaan ihan kaikesta huoneessa. Ja tuo maalaus on upea! Meillä on suvussa myös tätä "tästä tuli ihan susi" -mentaliteettia. Ihan turhaan. Upea soppi, hyviä unia siellä.

  VastaaPoista

kiitos jäljestäsi!