melkein rannallaOlen niin kovin ylpeä kolmesta huonekasvistani. Ne ovat olleet hengissä kaikki yli vuoden - kiitos siipan, joka niitä muistaa kastella.
Ja ovathan noi nyt niin kamalan trendikkäitäkin, tosin mä saan trendikämpän sijaan meidän olkkarista nyt sellaisia Bahama beach house meets John Wayne`s crib - viboja. Kiva tää o!

Saimme tässä melkein vuoden asumisen jälkeen verhot ikkunoihin. Jestas sentään. Tai sälekaihtimethan nuo ovat, sellaiset halvat Jyskin versiot. Mutta ajavat asiansa, eikä meidän tarvitse enää asua näyteikkunassa. Onneksi ei tuolla pihan puolella ole muita katsomassa kuin naapuri, mutta ehkä sekin on kyllästynyt hajottamon rouvan yöllisiin paitulinäytöksiin, veikkaan ma!
Kaihtimien tultua tummat ikkunanpielet rupesivat mietityttämään. Tekisi mieli maalata valkoisiksi, mutta ehkä sitten olkkarista jäisi uupumaan jotain oleellista, kontrastia niinku. Hassua sinänsä, kun talon pohjoispuolen ikkunat ovat valkopielisiä. En siis tiiä vielä mitä teen.

Hei muuten, jos siellä ruudun takana on muita yhtä uunoja lehmäntaljan omistajia kuin mä, niin kerronpa nyt teille pienen vinkin joka ainakin minussa sai melkoisia onnistumisen tunteita aikaan. Tuo ämmy rupesi, kuten edeltäjänsäkin, törröttämään raajojaan kippuralle yläviistoon, ja se jos mikä ei ollut nättiä nähtävää. Se oli vähän niinkuin lehmä olis ollut lähdössä lentoon. Olin käsittelemässä tuota (kirottua!) sohvaa nahanhoitoaineella kun kekkasin kääntää taljan toisinpäin ja sutia ainetta niihin sojottaviin kohtiin. Ja kas, ne asettuivat tosi nätisti vaakasuoraan kuivuttuaan.
Tosi tosi tosi fiksu jos oisin ollut, niin olisin sutinut koko taljan ympäri (nyt tuolta sojottelevat ne käsittelemättömät kohdat) mutta ei sitä voi meikäläiseltäkään liikoja vaatia, nääs.
Te kaikki varmasti tämän jo tiesittekin, mutta ei mulle kukaan kertonut...!

Eipä mulla muuta, ta-taa ja lystiä viikonloppua kaikille!


8 kommenttia

 1. Noi ikkunanpielet oli eka asia johin kiinnitin huomiota, ennen kuin edes luin tekstisi. Ne on hienot, ikäänkuin kehykset ja tuo kivasti särmää. Elä ihmeessä maalaa valkoisiksi, tulee liaan pliisua. Meillä on mustat ikkunanpielet ja tykkään niistä hulluna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta turiset! Valkoiseksi maalaaminen taitaisi olla hölmö veto.

   Poista
 2. Näiden kuvien perusteella noi ikkunat on ihan huikeat.
  Ensimmäisenä kun katsoin kuvia,niin kiinnitin huomiota ikkunoihin ja siihen, kuinka ne sopivat tilaan ja juuri tuovat sopivaa särmää.
  Ovat kuin kolme taulua seinällä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, ja tosiaan taidanpa jättää ruskeiksi vaan. :)

   Poista
 3. Voi tuota valon määrää!
  Mulla on talven jäljiltä enää 1 viherkasvi elossa. Kadehdin tuota peikonlehteä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana valo, kyllä se kevät taitaa tulla sittenkin. :) Ja tuo peikonlehti on ihme sissi, se asustaa aivan liian pienessä lasipurkissa ja silti kukoistaa vaan.

   Poista
 4. Miten kaunis koti teillä.. ♥ Ja blogisi on tosi kiva, ihania juttuja. Tulen kyllä taas seuraamaan! Jos vain haluat niin käy vierailulla blogissani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja lukijaksi saa alkaa :) Ihanaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amanda! Täytyypä tulla kurkkaamaan! :)

   Poista

kiitos jäljestäsi!