pari löytöä ja jalka hukassa
Minä tyttö se oon männä viikolla tehny monta kivaa kirppislöytöä! Iskun nahkapallin sain eurolla ja tuollaisen sievän tuolivanhuksen samanmoisella summalla; sen ajattelin uudelleenverhoilla mustalla nahalla jahka saan joskus aikaiseksi. Uuden ruokapöydänkin minä kannoin kotiini, se on oikein kelpo lineloumipintainen kapistus, mutta siinä on kolme jalkaa ja siihen on kovin hankala sovitella kuutta tuolia, vaikka pöydän ympärysmitta sen sallisikin.
Siispä etsintäkuulutus: lojuisiko kenenkään nurkissa 120 -senttisen ruokapöydän alle sopivaa trumpettijalkaa? Jos löytyy ja haluat siitä kohtuuhinnalla luopua, niin meilaappas minulle osoitteeseen tyytis ät gmail piste com niin hieroskellaan kauppoja.

Eipä mulla muuta, aurinkoista viikonloppua kaikille!6 kommenttia

 1. Minä tein meidän nykyisen ruokapöydän aikanaan itse kahdesta erillisestä palasta, eli 120cm levystä ja trumpettijalasta. Nuo palat löytyi toimistokalusteiden kierrätyksestä, eli sellaista kannattaa katsella myös :-) Oli muuten tosi vaikea löytää noin ylipäätään 120cm pyöreää pöytää, siksipä päädyinkin lopulta tuunailemaan itse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oon jo paikalliset kierrätyskeskukset kolunnut, vaan ei ole onnistanut. Niitäkin kun on niin monen mallisia, ja minä olen niin kranttu. :D Mahtavaa että teit itse, on varmasti hieno! :)

   Poista
 2. Söpö nahkapalli ja muutenkin hulppeita löytöjä! Trumpettijalkaa mulla ei kyllä ole (mikä se edes on?) :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitsa! Ja samoin sulle! :) (trumpettijalka on semmoinen molemmista päistä levenevä ja keskeltä kapea pystyjalka)

   Poista
 3. Mahtavia löytöjä. Tuosta tuolista tulee upea nahalla, ei muuta kun kimppuun vain. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits! Joo niin tulee, vielä kun raskisi ostaa sitä nahkaa....:D

   Poista

kiitos jäljestäsi!