parven muodonmuutos


Meillä on tässä talossa kaksi ja puoli kerrosta. Puolikas sijaitsee pojan huoneen yläpuolella, eli tällainen ihan kivan kokoinen parvihuone. Tässä vuoden aikana mietittiin huoneelle vaikka jos minkälaista käyttötarkoitusta, mutta se tarkoitus tulikin itsestään siinä vaiheessa, kun päätimme ryhtyä tukiperheeksi. Eli parvelle rakentui tukilapsille oma pikku soppi, joka toimii tietysti myös vierashuoneena muulloinkin jos taloon tulee yövieraita. 


Tapetiksi valikoitui tuo Econ Little Big -tapetti; kuvion sävyt sopii männynsävyn kanssa, ja tuollainen ehkä vähän kasarimainen vibakin siinä kauempaa katsottuna on (eikä se ole huono asia ollenkaan). Sängyt sain melkein ilmaiseksi nettikirpparilta, ja nuohan saa tarvittaessa yhteenkin jos parisängylle on vierailla tarvetta.


Arkussa ja vanhoissa matkalaukuissa säilytetään Aku Ankkoja (70-luvun vuosikertaa tietty!) ja lautapelejä. Täällä on tykänneet omatkin lapset viettää nyt aikaa, vaikka tuo nuorimmainen väittääkin kivenkovaan, että seinän takana olevassa varastohuoneessa asuvat kaikki maailman hirviöt ja kummitukset...


Kattohan meillä on edelleen maalaamatta, ja se on niin iso projekti että sitä sietääkin miettiä hyvä tovi. Olen kokoajan epävarmempi sen maalaamisen suhteen ylipäätään, etenkin nyt kun suurin osa talon seinäpinnoista on saatu maalattua ja talon yleisilme on paljon vaaleampi kuin ennen.


Tältä täällä näytti ennen. Tai oikeastaan tämä on se "kesken"-kuva, kun en hoksannut ottaa ihan lähtötilanteesta kuvaa. Mutta kuvitelkaa takaseinälle ruskea narutapetti ja lattialle kupruileva ja yyberpölyinen kokolattiamatto! *postaus tehty yhteistyössä K-Raudan kanssa


9 kommenttia

 1. No nyt tuli kyllä sellainen fiilis, että minäkin tahdon tuohon vinttisoppeen hengailemaan ja akkareita lukemaan! Tuolla puulla on kyllä kumman rauhoittava vaikutus, varsinkin yhdistettynä noihin valkaistuihin pintoihin. Upea toteutus ja upeaa toimintaa. Niin tilan kuin lastenkin suhteen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ihana, kiitos paljon! <3

   Poista
 2. Aivan ihana parvi! Minulla on suuri parvi-fetissi, haaveilen sellaisesta päivittäin, ja nämä kuvat eivät helpota vaivaa yhtään....minusta tuo katto on ihanan näköinen tuollaisenaankin, kun muuten vaaleat pinnat niin se tuo sitä maanläheisyyttä hyvin, ja eikös nuo käsittelemättömät puupinnat ole trendikkäitäkin nyt. :) Hieno muodonmuutos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos Minna! Tuosta tuli kyllä kotoisa soppi. :)

   Poista
 3. Vau! Ihanan näköinen paikka. Fiilis on loikoiluun ja lukemiseen sopiva. Ainakin jos mulla olisi tuollainen paikka, niin mä vaan lojuisin ja lojuisin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura, minäkin ajattelin että jahka saan sen verran omaa aikaa raapaistua, niin nappaan kirjan ja könyän tuonne vällyjen alle lojumaan itsekin! ;)

   Poista
 4. Ihanan näköinen siitä tuli, tykkään paljon! ^___^

  VastaaPoista

kiitos jäljestäsi!