tapetilla


Maailmassa on varmaan miljoona ihanaa tapettia joita mieluusti liisteröisin kotini seinille. Vaan meikäläinen kun on melkoisen helposti kyllästyvää sorttia, niin en oikein raski sijoittaa isoja rahoja pelkkään paperiin - merkkitapetit kun maksavat helposti vähintään sen satasen rulla. Minä olen tykästynyt jo vuosia sitten K-Raudan myymiin Eco -tapetteihin, hinta-laatusuhde on näissä tosi hyvä. 
Kokosin näihin kollaaseihin Econ tapetteja, joista itse tykkään erityisesti siksi, että monet näistä näyttävät läheltä ja kaukaa ihan erilaisilta. 


Ruudullinen Blur on ihana! Hillitty ja trendikäs. 
Vanhan talon eteiseen tai vaikka ruokailutilaan toisi persoonaa tuo villakankaasta inspiraation saanut Glen of Imaal
Niin retro kuin tämän Soft Square - tapetin sävy onkin, niin minusta se on aika elegantti ja rohkea. 
Corn persikkaisissa kuvioissaan istuisi varmaan aika monen kotiin tällä hetkellä. Olisipa aika ihana vaikka tytön makuuhuoneessa. 

Raidat seinissä on aina in, ja tämä Faded stripe sopii mihin tilaan vaan. 
Mustaa maalia laitetaan paljon seiniin, miksei siis mustaa tapettiakin? Yritän itse keksiä tilan tälle Facade -tapetille, niin paljon tykkään. 
Little big -tapetissa on huikea kuvio! 
Ihana sinisävyinen valokuvatapetti Water Line  on voimakas, mutta vaikkapa kokovalkoisten huonekalujen taustana aika vaikuttava...
On ollut kiva huomata, että pitkään valloilla ollut mustavalkoisen sisustamisen trendi on jäämässä pikkuhiljaa taka-alalle ja ihmiset ovat alkaneet taas käyttämään värejä. Varsinkin hillityt ja murretut sävyt tuovat suurina pintoina persoonaa sinne mustavalkoisenkin sekaan, eikö vain? 

Yksi näistä kollaasien tapeteista meiltä jo seinältä löytyykin, huomenissa vähän remppaotoksia yläkerrasta!* Postaus tehty yhteistyössä K-Raudan kanssa.3 kommenttia

  1. Blur on ihana tapetti, mutta itse asiassa se on kauempaa katsottuna hyvinkin voimakas kuvio. Kollaasista löytyy yksi minunkin tilaama tapetti =D

    VastaaPoista
  2. Aikas kivoja noi vesiväritapetit.

    VastaaPoista
  3. Vesiväri puree meikeläiseen. Tuollainen herkkä "maalaus" olisi täydellinen makkariin. <3

    VastaaPoista

kiitos jäljestäsi!