onnekkaan paluu
Hei vaan! Kaivetaanpas blogi naftaliinista raflaavan otsikon kera. Akkujen latailu venyikin vähän pidemmäksi mitä alunperin oli tarkoitus. Unkarin reissu tehtiin parisen viikkoa sitten, ja voi kun meillä oli niin mukavaa. 

Budapest oli ihana. Siis ihana. Suosittelen varauksetta jokaiselle joka rakastaa kaupunkilomia mutta kuitenkin kaihtaa isoimpia suurkaupunkeja - siellä ei näkynyt kireitä ja kiireisiä aikuisia vaan puvuntakki olkapäällä löntysteleviä virkamiehiä ja hymyileviä ihmisiä terassit pullollaan. Toki meitä säätkin helli, mutta en usko että kylmempi sääkään saa leppoisia paikallisia kovin kiukkuiseksi. Ruoka, oluet, maisemat (Tonava yöaikaan! AH!) ja vanhat linnat ja rakennukset aivan vallan mykistyttivät. Viisi päivää riitti aikuisporukalla kaupunkiin tutustumiseen tosi hyvin, vaikka reilu viikkokin olisi mennyt ilman tylsistymistä. Airbnb:n kautta majoituttiin aivan Tonavan rannalla, keskellä Pestiä.

Mutta enpä pitkästytä teitä enemmillä matkaturinoilla enkä varsinkaan surkeilla kännykkäkuvilla, menkää itse katsomaan ja kokemaan. Upea kaupunki. 

Kotiin palattua pitikin päivystää postilootalla, sattui nimittäin niin huikea munkki että voitin ihanaisen Pinjan blogiarvonnasta itselleni Iittalan Leimu -valaisimen. Olin ehtinyt huokailla ihastuksesta valaisimen perään jo aika kauan, mutta en kehdannut sen isommin siitä haaveilla koska kallis. Mutta sitten kävi näin onnekkaasti, ooh! Kiitos vielä, Pinja. 

Tällä viikolla aloitellaan piharemontin kanssa, terassia ja liukumäkihärveliä pitäisi askarrella ennen kuin kesän synttärirumbat alkavat. Näihin palaan pian, kivaa viikkoa kaikille!


6 kommenttia

 1. Olemme käyneet kahteen otteeseen Budapestissa...voin yhtyä kehuihisi...ihana paikka!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin oli! Yleensä olen sitä mieltä että yksi käynti riittää per kaupunki, mutta Budapestiin tahdon toisenkin kerran, niin tykästyin. :)

   Poista
 2. Onpa sinulla käynyt ihana lykky.
  Tuo valaisin on kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin kävi, ja niin on! <3

   Poista
 3. Rehellisesti sanottuna oon kateellinen. Sekä tosta lampusta, että Budapestin reissusta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. auts! Mutta jos yhtään lohduttaa niin mä olen kateellinen sun Köpiksen reissuista, mulla on se ihanuus vielä kokematta. ;)

   Poista

kiitos jäljestäsi!