sohvii ja kukkasiiVoi juukeli kun on ihania nuo omenapuun kukkaset. Meinasinpa aamulla ostaa Lidlistä pioneja, mutta muistinkin sitten että omalta pihalta löytyy paljon parempia kukkasia. Ja ilmaisia! 

Meillä nököttää siinä uusi sohva. Minulla on tuon armaan kälyni kanssa näemmä tullut tavaksi pitää vuosittain sohvanvaihtoviikot, ja nyt on kälyllä taas siellä komia nahkasohva ja meillä olis tuollainen  komia tuossa. Puolisomme totesivat tunnin käsivarsitreenien jälkeen että yhtään sohvaa ei enää liikuteta tuota kahden kilometrin matkaa, joten luulen että tämä on ja pysyy nyt hetken, heh.

Olipa hankalaa aluksi tottua noin isoon möhkäleeseen, se on hiinä ja hiinä ettei oo liian iso. Ja ehkä pikkusen liian tavallinen mun omituiseen makuuni, mutta passaa kyllä sitä lottovoittoa ootellessa. Mitäs te tykkäätte, tuliko huti vai onko justiinsa melkein hyvä?


8 kommenttia

 1. Tuon kokoista sohvaa en kyllä itsekään suostuisi kantamaan. :D Mutta ihanan vaalea sohva, ei ehkä kauhean persoonallinen mutta kaunis silti. Ei yhtään huti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en minäkään! :D kiva kuulla.

   Poista
 2. Mahtavaa tuollainen vaihtomahdollisuus =D Mun silmään tavallisuus ei häiritse, sillä tilassa on niin paljon katsottavaa muuallakin, ikkunanpuitteet, luonnonväriset mäntyosat ja muu sisustus. Sohva toisaalta rauhoittaa tunnelmaa :)

  VastaaPoista
 3. Sohvahan kolahtaa paikallensa tohon nurkkaan tosi kivasti. Ei ehkä sitä ihan ominta Heidiä, mutta mun silmään näyttää kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sinä sen sanoit! Kyllä tuota parempaa ootellessa katselee :)

   Poista
 4. Justiinsa melkein hyvä!
  Ja omenankukat lumoavat!
  Lempeitä kesätuulia täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos, ja samoin sinne! :)

   Poista

kiitos jäljestäsi!