pikatuunaus

Hankin vuosi sitten muutamalla eurolla tällaisen kokopuisen arkistointilaatikoston, vai mikäkö lienee hökötys viralliselta nimeltään. Jonkin alakoulun käytössä on tainnut aikoinaan olla, lokeroiden alapuolella luki tussilla kirjoitettuna luokkien numerot.

Aivan herkullinen löytö, harmi vaan että viilupinta oli aivan entinen eikä tätä voinut alkuperäiseen asuunsa jättää. Viilupinnan kunnostaminen viimeisen päälle ei oikein innostanut, joten olin vähän tuhma ja otin puuliimaa jolla liimasin lerpattavat viilut kiinni ja maalasin ronskisti päälle Tikkurilan Unica Akvalla (ovi - ja ikkunamaali) jota jäi toisesta projektista yli. Vaan ei se hirveän huono idea ollutkaan, aatelkaas yksi kerros peitti liukkaan viilupinnan ilman mitään hiomisia tai pohjamaaleja. Terkkuja vaan Heidin "älkää tehkö näin" -entisöintikoulusta!

Pahoittelut huonoista kuvista. Canonin linssini vetelee näemmä viimeisiään, en tiedä näettekö saman mutta mun silmääni nämä kuvani ovat nykyisin jotenkin vääristyneitä. Psykedeelisen vinoja seiniä, rakeisia kuvia. Tai ehkä mulla on edessä reissu optikolle, heh.
Mutta hei, vinkatkaahan, jos on mielessä jokin hyvä ja edullinen sisäkuvaukseen sopiva linssi Canonille.13 kommenttia

 1. Tuohan on oikein toimivan näköinen hyllykkölokerikko! Kelpaisi meillekin. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näköinen...vaikka vähän mutkia suoristitkin..:)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitosta Nelly, Irmastiina ja Hanna!

  VastaaPoista
 5. Kiva hyllykkö! Hienolta näyttää muutenkin. :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva, musta on alkanut viehättään mua nyt taas niin paljon!! :)

  VastaaPoista
 7. Oikein hyvältä näyttää, kannatti olla vähän tuhma! :-D

  VastaaPoista
 8. Kätevä hylly pikkutavaroille. :)

  VastaaPoista
 9. Ai vitsit ku tuliki hyvännäkönen hylly! Kirpparilöytöjen tuunauksista tulee muutenkin hyvä fiilis, kun vanhat sellaisenaan ehkä käyttökelvottomat esineet saa uuden elämän! Voi kun iteki osais 😊

  VastaaPoista
 10. Ompa kiva hylly! Mä en kyl huomaa kuvissa mitään, ettei sun tietsikan näyttö olis menossa? Nii ja näkyykö mitään tuttua ;) : http://piitzi.blogspot.fi/2015/08/uutta-makuuhuoneessa.html

  VastaaPoista
 11. No täällon sit toinen kirosilmä, kun just oli ajatellut rullatessani sivua että on hyviä kuvia, värit kirkkaita ja valo niin ihana. Mitään kieroja siinä edes huomaa!

  VastaaPoista

kiitos jäljestäsi!