ai niinVaikka pidänkin itseäni suhteellisen järjestelmällisenä ihmisenä, niin yhdessä asiassa olisi kovasti petrattavaa ja ne on muistettavat asiat. Vuosi toisensa jälkeen lupaan parantaa tapani ja hankin erilaisia taskukalentereita ja latailen puhelimeen käteviä muistutteluappseja. Molemmat jäävät aina käyttämättä. Ihailen ihmisiä joilla on asiat tiukasti ylöskirjattuina kalentereissaan ja puhelimissaan tai pariskuntia jotka synkronoivat keskenään kalenterinsa ja ovat kokoajan kartalla siitä mitä tapahtuu ja missä kuljetaan milloinkin.
Minä  luotan puolisoon, joka toimii mitä parhaimpana muistutteluaparaattina, sekä työpöydällä ja jääkaapin ovessa seilaaviin lippulappusiin. Organisoitu kaaos niinku.

Nyt kun aloitin opiskelut olisi taas miljoona muistettavaa asiaa lisää. Vaikka luotto omaan pollaan sekä lippulappusiin onkin iso, ei tuo kuupa järin häävi ole muistikapasiteetissaan vaan oikosulkuja tulee parhaimpinakin päivinä. Helsingin reissulta nappasin mukaani tuon Granitin seinäkalenterin, se on jo iso askel eteenpäin. Löytyisipä jostain vielä yhtä simppeli ja tyylikäs taskukalenterikin (ja oppisinpa sellaista käyttämäänkin!).


Ei kommentteja

kiitos jäljestäsi!