hienosti hatun allaOlipa se verrattoman mukava ja rentoisa viikonloppu. Leivottiin rieskaa leivinuunissa, kirppisteltiin ja luontoretkeiltiin. Sekä syötiin hienosti kerrankin, meikäläinen näki jopa vaivaa kattauksen eteen! Tuolla naapurin pusikossa hyppelin ja varastin oksat, sorppa naapuri. Hienot okrankeltaiset lautaset ostin kirppikseltä muutamalla kymmenellä sentillä, ei vaan voinut vastustaa noin komeita. Iittalan vanhat kastehelmikupposet ovat niin säälittävän pieniä, ettei niistä tämmöinen kahvinisti kehtaa kahvia juoda (eikä tarjota) joten toimittavat meillä sitten kynttiläkippojen virkaa. Ja hyvin toimittavatkin!
Voi hitsi kun jostain saisin noita savunharmaita Ote -laseja vielä, kenkun tempun teki Iittala kun tuon sarjan lopetti, höh.

Viikonlopun kirppiskierrokselta löytyi myös tuo hassu hatunmallinen valaisin ruokapöydän päälle. Se oli sellainen komean ruskea mutta kovin naarmuinen, joten apuun tuli spraymaali ja nythän se on kuin melkein uusi (puupäähattu)! Koetin tosissani googlettaa valaisimen valmistajaa, mutta enpä löytänyt netistä yhtään ainoaa vastaavaa. Valmistajan nimi olis kiva tietää, koska tuo ritelikkö valaisimen alaosassa on rikki ja haluaisin saada siihen uuden. Joten auttakaa naista mäessä, jos tietoa valaisimesta on!

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille, tää tomera koululainen lähtee huomenna työssäoppimaan, jännää!
8 kommenttia

 1. Aivan upea tuo valaisin! Ja ihanat kuvat muutenkin.

  VastaaPoista
 2. Aika pähee rumankaunis lamppu! Empä oo koskaan tommoseen törmännyt.

  VastaaPoista
 3. Tykkään myös noista Pentikin jutuista :-) Mukavaa koulutaivalta Sinulle!

  VastaaPoista
 4. Komia on hattu! Ja spraymaalin vannoitunut kannattaja täälläkin, sillä on uudistettu ionnistuneesti vaikka ja mitä :-)

  VastaaPoista
 5. Oi mikä lamppu, aika mahtava!

  VastaaPoista
 6. Tuikkukipot on glögimukeja, pieniä kyllä mut niin sulosia! Kaunis kattaus!

  VastaaPoista
 7. Very nice table decoration! I love the black lamp, it's perfect.

  VastaaPoista

kiitos jäljestäsi!