Styleroomin kelkkaan
Uudet Styleroom -bloggarit on tänään julkistettu ja jee, siellä oon minäkin! Minä oon keskirivillä eka vasemmalta, tuo oikein vaivaantuneen näkönen muikkeli, hihi.

Meitä Styleroom -bloggareita on nyt neljätoista, viisi mentoribloggaajaa ja yhdeksän meitä verkostobloggaajaa.  Lisäsin oikealle sivupalkkiin kaikki Styleroomin bloggarikollegat, klikkailkaahan sieltä mahdollisesti uusia tuttavuuksia. Terkkuja vaan teille ihanille naisille jotka tapasin Helsingissä syyskuun alussa!

On ilo ja kunnia päästä osaksi näin mahtavaa sisustusyhteisöä. Ruotsin Styleroom oli mulle tuttu jo vuosien takaa, tähän suomalaiseen versioon liityin melko pian sen perustamisen jälkeen. Parasta Styleroomissa mielestäni on just se, miten lähelle ihan tavallista sisustajaa ja kodinasujaa siellä pääsee - eikä aina edes tarvitse puljata isolla rahalla ja designesineillä saadakseen kaunista jälkeä, sieltä löytyy jokaisen makuun jotakin. Intohimo sisustamiseen ja kodin laittamiseen paistaa jokaisesta kuvasta läpi, se on ihana asia.

Jotta ei muuta kuin klikkailkaa itsenne Styleroomin sivuille, luokaa profiili ja päästäkää meidät muutkin kylään ihaniin koteihinne! Styleroom löytyy myös Facebookista, Instagramista sekä Pinterestistä.

Ja tosiaan, blogissani kaikki pysyy semmoisena kuin tähänkin asti on ollut. Blogini osoite ja sisältö pysyvät ennallaan. Styleroomin tunniste sekä yksi mainosbanneri tulee vielä tässä syys-lokakuun aikana, ja mahdolliset tulevat yhteistyöpostaukset merkitään aina selvästi postausten alkuun.

Innolla eteenpäin!
5 kommenttia

 1. Aivan mahtavaa, että sinäkin olet mukana! Tästä tulee huippua <3

  VastaaPoista
 2. Hei, hyvä idis tuo blogien lisääminen sivubanneriin! Taidanpa apinoida. Oli tosi kiva tavata - toivottavasti taas pian uudestaan. :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut taitavaan joukkoon mukaan pääsemisestä! :) Blogiasi on ilo seurata.

  VastaaPoista
 4. Ihana juttu, onnea! :-)

  VastaaPoista
 5. Pitääpä kurkkia muihinkin Styleroom-bloggareihin, onnea paljon! :)

  VastaaPoista

kiitos jäljestäsi!