joku jouluihminenJoku antijouluihminen antoi pitkin hampain periksi lasten jo viikkoja kestäneelle "äitikoristellaanäitileivotaantorttujaäitilaitetaanjouluvalojaäiti" - ruinaukselle ja rykäisi vaatehuoneesta hyllyt rymisten kaikki kakssataa laatikkoa joulukoristeita alas keleenkele - tuhahdusten saattelemana. Siihen ne lattialle levitettiin ja ympäriinsä ripoteltiin. Antijouluihminen osti pienen valkoisen kuusen, lapsille. Se koristeltiin yläkertaan, lasten iloksi siis vain.
Joku antijouluihminen on koko viikonlopun sytytellyt kynttilöitä ja syönyt salaa torttuja pää jääkaapin oven välissä. Antijouluihminen on saattanut myös laittaa Spotifysta Välikaton Feetut soimaan ja sheikannu äässii niinku vanhat muorit sheikkaa. Liittymättä nyt mitenkään tuohon turhaan juhlapyhään mikä taas tulollansa on.
Antijouluihminen repi pihapihlajasta yyberstailin joulukarahkan, ja siitä laittoi kuvan antijouluihmisen blogiin. Ettei kukaan vain kuvittelisi että antijouluihmisellä olisi punaisia, virkattuja tonttuja tupa pullollaan...
4 kommenttia

 1. Haha! Täällä toinen antijouluihminen koki hetkellisen joulufiiliksen, kun lunta oli maassa. Olisin voinut kuvitella, miten fiiliksen jatkuessa, meidän kotona olisi voinut näyttää siltä, että Tiimarin keskusvarasto olisi räjähtänyt ilmaan :) Onneksi lumi suli, jottei antijouluihminenimago kärsi.

  Kauniita kuvia, sanoinko vielä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi :D Hear hear! Ja kiitos. <3

   Poista
 2. Tämä antijouluihminen ilmoittautui vapaaehtoisena jouluksi töihin, mutta on silti salaa hiplaillut kaupan hyllyjen välissä mustia ja valkoisia keraamisia joulukoristeita. Vaikka lupasin itselleni pitää niitä talvikoristeina, huonona koristelijana tiedä edes minne niitä ripustelisi. Kai se on sitä kokemuksen puutetta, joka johtuu vuosia kestäneestä inhosta kaikkea jouluhössötystä kohtaan. Mutta, ihanan talvista (lue:jouluista) teillä! ;) Tykkään kyllä älyttömästi sun sisustusmausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, allekirjoitan joka sanan. Ja kiitos paljon!! <3

   Poista

kiitos jäljestäsi!