marraskuu


Heippa toverit. Mulla on etäopiskelupäivä tänään, ja päätin lintsata sen verran että käyn puhaltamassa blogista pölyt pois! Kiirettä pitää, jos en ole töissä (mulla on ihan mahtava työharjoittelupaikka, kerron siitä myöhemmin lisää) tai opiskele, mä maalaan - ja koska mä oon nykyisin tällainen boheemi taiteilija, on kotikin ihan hunningolla. Ihan tarpeeks hyvä syy olla siivoamatta, eikö ookin? 

Sisustusrintamallakaan ei siis ole tapahtunut mitään, mä olen tässä kyllä tehnyt keittiö - ja kylppärisuunnitelmat paperille valmiiksi ja suunnittelen muutaman seinän kaatamista...jos joulupukki kuulee, lähetä rahasäkki, kiltti! 

Vaikka kiire onkin kaiken aikaa ja talvi tulossa, on älyttömän hyvä fiilis. Elämä on niin hyvää just nyt - ja siitä mä oon kiitollinen. 

12 kommenttia

 1. Kiva kuulla sinusta - ihailen näitä sun teoksia todella! Mahtavaa ja mikä parasta, boheemi taiteilijaelämä kuulostaa erinomaiselta. Kivaa loppuviikkoa ja elämää yleensä. Se on silloin parasta, kun se hymyilee takaisin.

  VastaaPoista
 2. Miten ihana kuva tällaiseen väsyneeseen perjantaiaamuun. Kyllä kelpaisi vielä kömpiä peittojen alle karvaisen kaverin kanssa. Mukavaa viikonloppua sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, kiitos! :)

   Poista
 3. Onpa hienot tummat sävyt ja voimakkaat kuviot. Tuonne kun pääsisi vähän köllöttelemään. Blogissani on muuten sinulle haaste ;)
  http://muotoseikka.blogspot.fi/2015/11/kodin-lempinakyma-view.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilja, nappaan haasteen!

   Poista
 4. Ihana maalaus seinällä!

  VastaaPoista
 5. Ihana kuulla, että saat tehdä mistä tykkään!
  Elämässä on asioita joista saa kiittää...
  Mustakin tuli mamma... ja vauvan tuoksu on niin ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Ja oi, paljon onnea mammalle! Ihanaa!

   Poista
 6. Ei muuta kuin nauti:)! Ja ihanan taulun taidetulkintaa: "Siinä kisulin päähän kaatuu mustaa maalia." Ja oikeassa elämässä kissakin katsoo juuri ylöspäin, että mitä tässä tapahtuu. :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, mahtava tulkinta! :D

   Poista

kiitos jäljestäsi!