#unelmatapetti

(blogiyhteistyö)
Sain marraskuun alussa huikean mahdollisuuden osallistua 11 muun bloggaajan joukossa Rautakeskon, WallVisionin ja Metsäboardin järjestämään tapetinsuunnittelukilpailuun, jossa inspiraationa toimii Econ Black & White -mallisto. Lähdin innolla mukaan, olin kyseistä tapettikirjaa selaillut töissä useaan otteeseen ja ihastellut upeita mustavalkoisia kuoseja, eikä intoa lannistanut lainkaan se seikka, että oman suunnitelman saa myös oikeaksi digivalokuvatapetiksi painettuna omalle seinälle!

Oma suunnitelmani syntyi vähän vahingossa, kun keksin kokeilla maalata ensimmäistä kertaa vesiväreillä kukkia. Pioneita niiden piti olla, mutta kaalinpäiksi muuttuivat. Tätä luonnosta vielä muokkasin Photoshopilla, valmiin kilpailutyön näytän teille vähän myöhemmin.

Maanantaina 30.11 starttaa myös kisa Instagramissa kaikille teille; nappaa kuva unelmatapetistasi tägillä #unelmatapetti (lisätietoa saat Econ sivuilta), ja voit voittaa satojen eurojen arvosta tapetteja. Kannattaa siis osallistua!

Ihanaa viikonloppua kaikille, palataan pian.


Yhteistyössä Rautakesko, WallVision ja Metsäboard

12 kommenttia

 1. Mahtavaa päästä näkemään nämä kaikki suunnitelmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samoin! en malta odottaa mitä ihanuuksia kilpakumppaneilta syntyy! :)

   Poista
 2. Kaunis! Tykkään tuosta utuisuudesta, toivottavasti se on saatu siirrettyä myös valmiiseen kuvioon :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lyde! Jonkun verranhan tuo vesivärimäisyys kärsii kun digiversioksi muuntuu, mutta toivotaan että jotain säilyy myös :)

   Poista
 3. Tosi hauska nähdä miten erilaisia tapetteja tulee! Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 4. Näyttääpä hienolta. Ja vallan ammattimaiselta! :)

  VastaaPoista
 5. Wau! Sinulta löytyy taitoa, yksinkertainen kuva vaatii vieläpä aina vähän enemmän sitä taitoa, olet hienosti saanut vangittua elävyyden muutamilla viivoilla ja varjostuksilla. :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi11/28/2015

  Tuosta tulee näyttävä tapetti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Anu, toivotaan niin!

   Poista

kiitos jäljestäsi!