arvonnan voittaja


Sunnuntaita!

Jopas on ollut haipakkaa. Täällä ollaan siivottu kunnolla ekaa kertaa sitten joulun (ei se kattokaa oo niin justiinsa sen viikkosiivouksen kanssa) ja muutenkin yrittänyt hoitaa kaikki rästissä olleet hommat ja opiskellakin. Nyt vois vaikka huoahtaa. 

Ystävän luona käytiin eilen kylässä ja hän pukkasi tuollaisen kauniin vanhan lipaston syliini, että vie pois. No minä mielelläni vein, laitettiin sille jalat ja istutettiin makuuhuoneen nurkkaan. Ihan kuin se olis ollut tuossa aina! 

Arvontalaulu raikasi tosiaan jo perjantaina, mutta koska mä tosiaan olen koko viikonlopun juossut pää kolmantena jalkana, voittajan julkaisu tulee vasta nyt - pahoittelut! Kiitos teille lukijat ihanista kommenteistanne. 

Mutta asiaan - vanha tuttu random.org suoritti arvonnan ja arpaonni osui numerolle 15 (yksi sähköpostilla osallistunut kommentti huomioitu myös).


Onnea Hanna Kärkkäinen! Saat kaksi rullaa ihanaa Econ Brick -tapettia. Laitatko minulle sähköpostia niin saadaan palkinto matkaan.Psst! Olettehan jo käyneet äänestämässä Unelmatapettikisassa täällä

2 kommenttia

  1. Ihana blgilöytö täällä ♥. Hyvä tunnelma kuvassa ja kokonaisuus ylipäätään. Lipasto on makeen persoonallinen. Mukavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
  2. Huippu lipasto! Ja aiemmin on jäänyt kommentoimatta, että vessasta tuli makea!

    VastaaPoista

kiitos jäljestäsi!