Uusia seiniä ja vähän muutakinEteisessä(kin) ollaan puuhasteltu viime viikkoina. Meillä oli tuossa vanhan liinavaatekaapin kohdalla kulkuaukko, joka oli ovelle liian leveä ja muutenkin turha. Koska ehjää seinäpinta-alaa on meidän talossa todella vähän, päätettiin levyttää aukko umpeen. Näin me saatiin aulan puolelle paikka liinavaatekaapille ja arkieteisen puolelle paikka lipastolle. Lipastoa onkin kaivattu sinne kovasti, pipojen ja hanskojen määrä meidän huushollissa on käsittämätön. Arkieteisen puolelle ei laitettukaan kipsilevyä seinäpinnaksi vaan OSB-levyä, jota olen pitkään halunnut käyttää jossain. Se on kyllä ihanan lämmin ja elävä materiaali.
Viistokaton tarina onkin hauska, se tipahti asennusvaiheessa ja minä totesin että kah, jätetäänkin se noin! Sen voi sitten laittaa myöhemmin suoraksi katoksi syvennykseen kun siihen kyllästyy.

Tässä ovat nyt vähän väliaikaisia ratkaisuja nämä; kunhan saadaan keittiöremontti aluilleen niin aulasta lohkaistaan 1,5 metriä leveyssuunnassa, rakennamme uuden makuuhuoneen tuonne nykyiseen tv/työhuoneeseen ja nykyinen makuuhuone muuttuu olohuoneeksi. Sekavaa, joo, mutta kaikki kirkkaana mun päässäni, heh.

Kiinteät kaapistot olivat aiemmin tummanruskeaa puuta ja synkistivät aulaa melkoisesti. Mä maalasin ne valkoiseksi vähän ennen joulua ja kylläpä raikastui koko alakerta!

//

Viimeisissä kuvissa vilahtaa sitten vihdoin omalla seinällä se #unelmatapetti. Viime viikolla käynnistyi myös äänestys, ja olisin hurjan iloinen jos saisin just sun äänesi! Täältä voit käydä äänestämässä, klik.
(yhteistyössä WallVision, Metsäboard, K-Rauta ja Rautia.)


2 kommenttia

  1. Oijoijoi! Näyttää hyvältä - etenkin tuo OSB levy ja sun suunnittelema tapetti. Vautsivau! Kivaa viikkoa Heidi!

    VastaaPoista
  2. Oh my, ei olekaan ihan pientä muutosta tulossa! Ja minä arvon, uskaltaisiko ryhtyä vaihtamaan keittiön tasot! Heehee, aika pikkujuttu tuohon verrattuna.

    VastaaPoista

kiitos jäljestäsi!