Arvonnan voittaja

Ihanaa, viiden päivän vapaa. Meillä oli pääsiäisenä tarkoitus jatkaa vanhan keittiön purkamista, mutta lattian sisässä kulkevat vanhat lämmitysputket nyt aiheuttivat ylimääräisiä ongelmia ja tässä onkin putkiremontti nyt tiedossa ennen uutta keittiötä. Arvatkaapa sapettaako. Mutta vanha talo ja vanhan talon kiemurat, pitkämielisiä olkaamme ja kärsivällisyys kasvattaa luonnetta. Ja ihan totta se on, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin! 
Mutta joo, välillä silti ottaa päähän aika rankasti kodin jatkuva keskeneräisyys ja ajan (sekä rahan) puute - tässä on pian kaksi vuotta asuttu jatkuvan remontin keskellä ja taitaa samanlainen rupeama olla vielä edessäkin. Mutta omaa kotiahan tässä "rakennetaan", sen ajatuksen voimin sitä kai jaksaa.

Mutta hei, siihen arvontaan! Hurja määrä tuli osallistujia ja ihania kommentteja, jotka ilahdutti Susannaa (ja minua) suuresti! Random.org suoritti taas arvonnan ja voittajaksi selviytyi nimimerkki D.G.H. kommentillaan "Upeita! Suosikkini Crownhead <3"

Oikein paljon onnea!
Laitatko minulle yhteystietosi osoitteeseen hajottamonheidi ät gmail.com, niin saadaan palkinto matkaan.


Kivat pääsiäislomat jokaiselle!
1 kommentti

  1. Voi ei, yllätykset ei aina ole niin kivoja. Mutta toivottavasti lopussa sitten kiitos seisoo ja saatte upean kokonaisuuden tilalle ♥

    VastaaPoista

kiitos jäljestäsi!