Kuusivuotiaan valtakuntaOllaan me kotonakin oltu ahkeria. Yläkerran kolmas makuuhuone on ollut piikki lihassani yli kaksi vuotta; isommille lapsille remontoitiin makuuhuoneet ekan vuoden aikana, tämä kuopuksen huone on ollut listalla kokoajan, mutta niin sitä vaan on lykätty ja lykätty. Tummat puolipaneelit ja mäntykatto ei oikein houkutelleet maalaamaan ja koko urakka tuntui niin vastenmieliseltä ettei mikään aiemmin.


Nyt keväällä kuitenkin tajuttiin, että hommiin on alettava. Syksyllä koulun aloittava kuopus ansaitsee huoneen jossa viihtyy ja jossa on tilaa leikkiä ja tehdä läksyjä. Vanha makkari toimi lähinnä varastona, ja lapsen lelut olivat pitkin taloa. 
Näin romanttinen unelma siitä sitten tuli. Eikä ollut edes lapsen toive (onneksi sisustus tuntui hänelle olevan aivan yhdentekevää) mutta kelpaa onneksi! Minäkin pääsin toteuttamaan kaikki salaiset mieltymykseni täällä. Romanttinen sisustustyyli kun ei ole yhtään mua. Puolipaneeli päätettiin säästää ihan käytännön syistä - huonekorkeus on yläkerrassa yli kolme metriä ja koska halkeilevat lastulevyseinät oli pakko levyttää kipsilevyillä, säästyi paneelin ansiosta rahaa ja hermoja. Lisää kuvia tulossa, jahka saadaan listat paikoilleen. Pellavaiset verhotkin pitäisi vielä löytää. Meillä on vielä tarkoitus rakentaa vinokaton alle korokeosa sängylle, ja se toimisi myös majana. Katsotaan kuinka pitkässä kuusessa se urakka sitten on!

3 kommenttia

  1. Ihana tytön makuuhuone. Tykkään tuosta 50-60-luvun hengestä kammarissa. Tosi kiva!

    VastaaPoista

kiitos jäljestäsi!