Sisustuskohde: omakotitalo itä-HelsingissäVihdoinkin pääsen kuvien kanssa vilauttamaan teille  sisustuskohdettani, jota olen työstänyt oikeastaan koko kevään. Sain  blogini lukijalta talvella viestiä, olisinko kiinnostunut näyttötutkintona sisustamaan heidän 60 -luvulla rakennettua kotiaan Helsingissä. Näyttötutkintokohteeksi koti ei soveltunut sijaintinsa vuoksi, mutta mä tein tosi mielelläni tämän ylimääräisenä harjoitustyönä. Asiakkaan lähettämien kuvien perusteella koti sykähdytti välittömästi! Toiveena oli tuoda vähän kotoisuutta ja lämpöä kotiin, valita sävyt seiniin ja miettiä valaistusta koko talossa. Olohuoneen sekä lastenhuoneiden järjestys ja säilytys olivat myös ongelmakohtia. 

Viime viikonlopulle sain kyläilykutsun ihan paikan päälle, ja vietinkin huippukivan viikonlopun asiakkaan kotona. Napsin myös kuvia valmiista ja puolivalmiista huoneista; tässä teillekin pieni kotikierros:


Vaikka etänä sisustaminen onkin aika haastavaa, niin onnekasta tässä projektissa oli se, että minulla ja asiakkaalla on hyvin samanlainen maku. Välillä mietin, näkyykö sisustuksessa omat mieltymykseni ja kädenjälkeni vähän liikaakin; mutta ehkäpä se ei tässä kohteessa ole huono juttu ollenkaan, koska asiakas oli niin tyytyväinen. 

Talossa on 148 neliötä kahdessa tasossa. Omat, valmiit suunnitelmat olen tehnyt kahteen lastenhuoneeseen, olohuoneeseen sekä ruokailutilan yhteydessä olevaan pieneen "sikarihuoneeseen". 
Keittiö on asiakkaiden itsensä suunnittelema Ikean keittiö. Eikö olekin ihana sekin!

Asiakas on tehnyt muutoksia pikkuhiljaa tässä kevään aikana, ja whatsapp -viestit ovat laulaneet aamusta iltaan puolin ja toisin. Niin ilahduttava ja hauska projekti ollut kyllä, ettei parempaa olisi voinut toivoakaan! Ja opettavainen myös, pari kertaa on esimerkiksi mattokoko mennyt metsään ja kärsiväl

linen asiakas roudannut mattopötköjä pitkin kaupunkia, heh.
Vielä muutosta odottaa ainakin portaikko sekä alakerran iso aulatila, josta en hoksannut ottaa kuvia. 

Palaan tähän projektiin pian tarkemmin, sisustamani huone kerrallaan ja kerron vähän mitä kaikkea huoneissa on tehty. 
9 kommenttia

 1. Ihan hillittömän hieno!! Hyvä sinä <3

  VastaaPoista
 2. Makea tuo keittiön tiiliseinä ja kivasti jätetty tuolta ylhäältä tota uutta seinää ja lankkupöytä sopii hyviin tunnelmaan :) Kotoinen tunnelma !!!

  Muuttuvakotini.blogpot.com

  VastaaPoista
 3. Siis korjaan osoite Muuttuvakotini.blogspot.com , jäi s kirjain pois ja menee ihan eri sivuille :(

  VastaaPoista
 4. Oi, tykkään! Ihanan rentoa ja suloisia väriyhdistelmiä! Virheitäkään eu kannata pelätä, sillä muutoin vetää niin varman päälle aina, että näkyy jo tylsääkin tylsempänä lopputuloksena 😊

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva ja kodikas koti!

  VastaaPoista
 6. Näyttää upealta! Tykkään. :)

  VastaaPoista
 7. kiitos kaikille! :)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana! Voisin ottaa vaikka kaikki sisustustärpit ja pinnat itelleni. Niin kaunis koti!

  VastaaPoista

kiitos jäljestäsi!