pieniä löytöjä


Käyn paikallisessa kierrätyskeskuksessa melkein viikoittain etsimässä löytöjä. Kaksi näitä Askon 60 -luvulla valmistamaa safarituolia lojui vinksin vonksin kasassa pimeässä nurkassa, ja mä tinkasin ne kymmenellä eurolla itselleni. Punainen maalipinta vaihtui suit sait mustaksi spraymaalilla ja hyväkuntoiset pellavakankaat pyöräytin koneessa. Nahkaiset käsinojat saivat jäädä sellaisiksi kuin olivat - patinoituneiksi ja elämää nähneiksi. Toinen tuoli odottaa vielä inspiraatiota - en ole ihan vielä päättänyt ovatko nuo sympaattisen ihania vai pelkästään kamalan rumia. 


Olen aivan hurahtanut viherkasveihin. Onneksi miehessäni virtaa pienen hortonomin veri, minä kun en ikinä muista niitä kastella tai hoivata. Tämä sitruunapuu makasi Ikean löytönurkassa puolikuolleena ja ostin sen kotiini viidellä eurolla noin kuukausi sitten. Ja voi miten se kukoistaa! Isoja sitruunoita roikkuu joka oksalla, ja nyt se on jopa alkanut kukkimaan. Ja tuoksu on mitä huumaavin.


Rakastan kaikkia pieniä ja isoja ruukkuja, purkkeja ja maljakoita. En muista ostaneeni juurikaan yhtään niistä uusina, vaan kaikki ovat joko saatuja, löydettyjä tai secondhandiä. 
Niitä ei koskaan voi olla liikaa, ja hassua kyllä, koskaan ei kotoa kuitenkaan löydy sopivaa maljakkoa kukille, vaikka niitä on kaapit ja hyllyt täynnä. Tarvitaan siis yhä lisää!

En ole mikään teenjuoja; kahdeksan kahvikuppia päivässä pikemminkin, mutta kun löysin näin suloisen teeastiaston kirpputorilta muutamalla eurolla, tekee teetä mieli juoda useamminkin. 
Ihanaa alkavaa viikkoa!
7 kommenttia

 1. No ehdottomasti sympaattisen ihana !!! Hyvät löydöt. Itse löysin viime viikolla pari lamppua tuunattavaksi, 1 € /kpl. Ei olleet hinnan kiroissa :)

  VastaaPoista
 2. Mielestäni tuo vanha tuoli ON hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on se, omalla tavallaan...;)

   Poista
 3. Mä en kestä mikä löytö. Onneksi olkoon!

  VastaaPoista
 4. Ihana pannu! Miksei tuohon voisi sitä kahviakin kaataa ja tarjoilla pannusta? :)

  VastaaPoista

kiitos jäljestäsi!