soutaa, huopaa


Meillä oli kaikenlaisia suunnitelmia uuden makuuhuoneen tekemisestä entiseen työhuoneeseen. Kaivattiin kuitenkin molemmat suurta ja valoisaa makuuhuonetta, mikä meillä aiemmin oli....niinpä siis päivänä eräänä todettiin, että vanhassa vara parempi. Kärsivällinen puoliskoni siis kasasi meidän katossängynkin uudestaan - sillä ehdolla ettei sitä pureta enää ikinä. Ei tietenkään! 

Nyt on niin hyvä taas, ja uni maittaa.


 Meidän eteisaula on ollut, ja on vähän edelleenkin oikea murheenkryyni. Kovanvalkoiset seinät, jotka olivat epätasaiset ja likaisen näköiset, näyttivät suoraan sanottuna kamalilta. Ne olivat niin epätasaiset, että aiemmin miettimäni uudelleenmaalaaminen jollain lämpimämmällä sävyllä olisi vaatinut ensin valtavan pakkeloimis- ja hiomistyön. Avuksi siis kunnon tapetti! Oulun Sisustajilta löysin AM-markkinoinnin Textured Plains -tapetin, joka peitti epätasaisuudet uskomattoman hyvin. Ja sävy (TP1404) on aivan ihana, lämmin beige, joka ei taita punaiseen tai mihinkään muuhunkaan. Lisäksi tykkään hirveästi tekstuurista, joka tuo mieleen 70- ja 80 -luvun. Eli ihan nappi meidän taloon senkin puolesta. 

Nyt kun vielä saataisiin aikaiseksi tehdä 10 sentin alaslasku kattoon (putkiremontin jäljiltä uudet putket kulkevat ihanasti näkyvillä) ja uusia valaistus, jotta siellä näkisikin jotain. Sitten vois jo huokaista.

Kivaa viikkoa kaikille!Ei kommentteja

kiitos jäljestäsi!