työhuone / momcave


Tässä on mun työhuoneeni (se entinen tv-huone/pukeutumishuone/makuusoppi/vierashuone, muistatteko?) Aika kauan kesti oivaltaa, että hei, mähän tarvitsen oikean työhuoneen! Maalipensselit, tietokone ja muu sälä seilasi keittiön ja makuuhuoneen väliä kaksi vuotta. Nyt mulla on ihan ikioma luola jossa saa olla just niin sotkuista kuin mä itse tykkään. En viitsinyt edes kuvia varten siivota.
Pienellä vaivalla tämä syntyi; poistin mustat tapetit seiniltä ja maalasin ylijäämämaaleilla.

Työpisteen vieressä ruukasi olla oviaukko arkieteiseen. Mitään pysyvää ratkaisua ei haluttu tehdä oviaukolle erään henkilön ailahtelevaisuuden vuoksi, joten keksittiin kiinnittää ruuveilla oviaukon eteen pelkkä osb-levy. Toimii samalla muistitauluna minulle. Toisella puolella, eteisessä, oviaukon peittää iso peili. Nopeaa, halpaa ja kätevää! Vielä paremmin olisi toiminut korkkilevy, mutta en onnistunut löytämään noin isoa mistään. 

Nyt kun vielä keksisi sopivat pelotteet pitää lapset täältä loitolla. Mikä kumma siinä on, ettei missään saa olla rauhassa? 
6 kommenttia

 1. Vitsi, oispa itelläkin työhuone. Tai no oikeestaan omakotitalo. Tai ees joku iso asunto :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti vielä joskus on! :)

   Poista
 2. Hieno! Minulla on "tuloillaan" vastaava työhuone tuonne ulkorakennukseen, mutta sen teko hyytyi kalkkiviivoilla. Tila on muuten valmis, mutta pitkä työtaso ja kaikki hyllyt puuttuu, ja lisäksi sinne on tungettu kaikkea varastokamaa vain niin paljon kuin ovesta sisään mahtuu :-D Siellä on muuten yksi seinä tehty kokonaan tuosta osb-levystä, koska minusta se on kivan näköinen! Eli me ollaan _melkein_ työhuone-samiksia :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ollaan, sulla on hyvä maku! ;) Se on jännä että se tavara tuppaa aina kertymään jonnekin huoneeseen, tsemppiä siis sinne selvittelyurakkaan! Oma työhuone kyllä sitten palkitsee vaivan. :)

   Poista
 3. Ihana luola! Matto, hylly ja työtuoli... ah. Tykkään!

  VastaaPoista

kiitos jäljestäsi!