keittiössäEi, meillä ei ole vieläkään uutta keittiötä. En tiedä itkisikö vai nauraisiko, niin monta asiaa on vastustanut keittiön uusimisen kanssa että mietin jo, yrittääkö talo sanoa että vanhassa vara parempi.

Sen verran kuitenkin saatiin muutosta aikaan, että maalasin keittiön kaikki tummat yläkaapit valkoisiksi ja vaihdoin vetimet. Kylläpä ilme raikastui, ja valon määrä tuplaantui!
Vinkki: olen maalannut paljon, paljon huonekaluja tavallisilla kalustemaaleilla, ja pettynyt olen liian usein maalien kestävyyteen (vaikka pohjatyöt onkin tehty kunnolla). Tällä kertaa maalasinkin kaapit uhkarohkeasti lattiamaalilla - käytin Solmasterin UR 300 -maalia, joka on osoittautunut käytössä loistovalinnaksi. Kestää ihan eri tavalla osumia kuin tavalliset kalustemaalit, ja etenkin näin keittiössä, jossa kaapit ovat kovalla käytöllä. Voin siis lämpimästi suositella.

Se on ihanaa, että vanhat kaapit pääsivät loistoonsa uudella maalilla, ja näin ollen jäänevät paikoilleen sellaisinaan, vaikka muu keittiö (joskus) uusitaankin. Jotain vanhaa on aina kiva saada säilytettyä. 


Mekin saatiin tänne pohjoiseen vihdoin lisää lunta. Tänään korkkaillaan joulukoristelaatikot ja kenties leipastaan tortut jos toisetkin. Ihanaa viikonloppua tyypit! 
Ei kommentteja

kiitos jäljestäsi!