uudistunut olohuone

Siitä onkin jo tovi aikaa, kun meidän olohuone on vilahtanut blogissa. Siihen on kyllä hyvä syykin; se on ollut varmaankin viimeiset puoli vuotta jatkuvan muutoksen kourissa. Mikään ei ole oikein tuntunut omalta ja vähän sattumienkin kautta meillä vaihtui lopulta myös sohva uuteen. Mutta nyt vihdoin on sellainen leppoisa fiilis tuolla - sain samettiverhot ikkunoihin ja kasasin mattoja limittäin kylmiä lattioita peittämään.
(Tuo mattojen kasaaminen limittäin on muuten hyvä kikka tilan suurentamiseen - vaikka kuvista ei ehkä niin näykään, niin meillä on aika pieni, tai oikeastaan hassun mallinen olohuone jolloin nuo matot auttaa rytmittämään tilaa ja antaa isomman vaikutelman.)

Sohvapöydän ja liinavaatekaapin sekä vanhan maton olen kantanut selkä vääränä kirppiksiltä kotiin, ja musta jalkavalaisin hankittiin Habitatista.
Tarkkasilmäiset varmaankin bongasivat tuolta Wassily -tuolin. Sain niitä kaksi hoitooni määrittelemättömäksi ajaksi, ja vaikka ne eivät oikein supermodernilla olemuksellaan istukaan muiden huonekalujemme joukkoon, niin mä tykkään niistä ja onpa tuosta tullut isännänkin lempituoli (jolloinka minä saan maata röhnöttää sohvalla ihan vapaasti!).

Upea grafiikan vedos seinällä on ystäväni Susanna Karvosen käsialaa.

Nyt olisi vielä paikka sellaiselle kauniille, isolle valaisimelle sohvapöydän päälle. Maltilla odottelen sopivaa yksilöä, kyllä se vielä tulee vastaan!
13 kommenttia

 1. Tää sun tyyli iskee kyllä ihan 100-0! <3

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunista ja avaran näköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! Aattele kuinka avaraa ois, jos päästäisiin vielä tuosta takkahirvityksestä eroon...:D

   Poista
 3. Todella kiehtova tila täynnä hienoja yksityiskohtia. Taitavasti olet yhdistellyt esineet. Sohvatyynyjen kokoelma on herkullinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilja. Sohvatyynyt on mun heikkouteni - jos mieheltä kysytään niin niitä on jo sadan vuoden tarpeiksi....:D

   Poista
 4. Ompa kaunista! Ihanan rauhallinen fiilis, kaikki sopii niin hyvin yhteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Ehkä liiankin hyvin, jotain särmää pitää vielä keksiä. ;)

   Poista
 5. Näitä kuvia on kyllä ilo katsella! - Tuuli / Valkoinen Lautturi

  VastaaPoista
 6. Ihana sohva! Saanko kysyä mistä se on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on Ikean Nockeby Tallmyra -päällisellä. Voin kyllä (lyhyen) kokemuksen perusteella suostella, jämäkkä mutta kuitenkin ihanan pehmeä!

   Poista
 7. Onpa kaunis kokonaisuus ja takkakin tuo kivasti rosoa :)

  VastaaPoista

kiitos jäljestäsi!